Kuten aiemmin olemme kirjoitelleet useallekin eri sivustolle, tänä vuonna kolikkopeliuutuuksia on entistä enemmän tarjolla – eivätkä ne ole mitään tusinatuotteita, vaan oikeasti hyviä ja innovoituja automaattipelejä rahapelien ystäville. Tsekkaa tästä tämän viikon kolikkopelien uutuuksia Euroopassa.

Peter &Sons ja Yggdrasil ovat tehneet yhteistyötä dystooppiseen seikkailuun, jossa ruostuvat hylyt reunustavat rullia viimeisimmässä wild one –  julkaisussa. 6×4, 4,096 XNUMX voittolinjan peli tuo korkean volatiliteetin pelattavuuden yhdistettynä studion erilliseen kuvataidetyyliin toiminnantäyteiselle jännittävälle matkalle, joka on ääriään myöten täynnä ominaisuuksia ja wildeja.

Tom Horn Gaming, igaming-ohjelmistoratkaisujen toimittaja, lämmittää asioita tänä kesänä julkaisemalla pohjimmiltaan kesäpelin, Hawaiian Feverin. Suositusta lomakohteesta inspiraationsa saanut korkean volatiliteetin kolikkopeli sijoittuu vastustamattomaan saariparatiisiin, jonka rannat syttyvät tuleen jännittävillä villeillä ominaisuuksilla, joita laukaisevat eksoottiset hulatanssijat, ilmaiskierrokset ja osto-ominaisuus. Peruspeliä parantaa laajeneva wild-ominaisuus, jonka laukaisee wild-symboli – havaijilainen tyttö, joka laskeutuessaan mihin tahansa rullille laajentaa ja täyttää koko kiekon.

Tom Horn Gaming siirtyy Havaijin paratiisiin kesäkolikkopelillään Hawaiian Fever

R. Franco Digital on loitsulla julkaissut Witches Southin, uuden online-kolikkopelin, joka lisää voodoo-loitsuja seikkailun ja lumouksen maailmaan. Espanjalaisen palveluntarjoajan Witches North –julkaisun menestyksen jälkeen  aiemmin tänä vuonna tämä viiden rullan, nelirivisen ja 40 rivin jatko-osa upottaa uteliaita pelaajia universumiin, joka on täynnä juomia, kasveja ja taikakiviä, jotka voivat auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa.

R. Franco Digital palaa maagiseen valtakuntaan Witches Southin julkaisun myötä

Relax Gaming, igaming-aggregaattori ja ainutlaatuisen sisällön toimittaja, kutsuu pelaajat uppoutumaan järjestäytyneen rikollisuuden maailmaan apinajoukkojen rinnalla uusimmassa julkaisussaan Banana Town. Tämä korkean volatiliteetin scatter pays -kolikkopeli voi nähdä pelaajien voittavan yli 10 000 kertaa panoksensa useiden jännittävien bonusominaisuuksien ja mekaniikan avulla, mukaan lukien erittäin tuottoisat satunnaiset kerroinpäivitykset ja ilmaiskierrokset.

Rentoudu valmiina vakavaan apinabisnekseen Banana Townin avulla

Uutta saksalaiselta pelikehittäjältä Apparat Gamingilta tulee 40 Sevens, 5×4 rullan 40 voittolinjan kolikkopeli, joka lupaa tehdä hedelmistä funkyjä. Se on siistiä, jännittävää, ja pääset jopa soittamaan loistavan jazz-funk-ääniraidan mukana aloittamalla kosketinsoittimen täytön joka kerta, kun pyörität rullia. 1. heinäkuuta lanseerattu 40 Sevens on enemmän kuin vain funky soundtrack. Tämän pinotuilla symboleilla varustetun neonvaloistetun hedelmäpelin tärkein nähtävyys on bonusominaisuus kultaisella tähti scatterilla, joka tarjoaa 10, 15 tai jopa 50 ilmaiskierrosta.

APPARAT GAMINGIN "40 SEISKAA" NYT LIVENÄ

Wizard Games on julkaissut jatko-osan vuoden 2022 hittinsä 12 Super Hot Diamonds Extremelle.  Suositun kolikkopelin tulisen extreme-version myötä retroteema jatkuu, kun timantit, hedelmät ja onnekkaat 7:t täyttävät kiekot, kun pelaajat haluavat tuottaa valtavia voittoja 5×3, 30 voittolinjan otsikossa. Studion uusin julkaisu tarjoaa sekä uudelleenpyöräytys- että ilmaiskierrostilan sekä maksimivoittopotentiaalin 10 000x.

Wizard Games lämpenee kesäksi 12 Super Hot Diamonds Extremellä

iSoftBet, johtava online-pelien toimittaja ja sisällön kerääjä, kutsuu pelaajia uskaltamaan varastaa lampun ja vuoraamaan taskunsa kolikoilla mystisessä uudessa julkaisussa, Rise of the Genie™.  Ainutlaatuinen peli pelataan 3 kiekon asettelulla ja se noudattaa riski- ja palkitsemisjärjestelmää, jossa mitä kauemmin pelaaja kestää, sitä suurempia heidän voittonsa voivat olla! Paha Genie kuitenkin väijyy aina lähellä pysäyttääkseen heidät jäljilleen.

iSoftBet antaa runsaasti toiveita lanseeraamalla Rise of the Genien™

Uutta Live 5 Gamingista tulee 3 Books™ of Khan, epävakaa, toiminnantäyteinen, monikanavainen kolikkopeli, joka on nyt livenä William Hillin kautta. Se on lähdössä Mongolian aroille tätä eksoottista seikkailua varten, kun liityt legendaarisen soturi Tšingis-kaanin riehuvaan laumaan keskiaikaisen imperiumin rakentamisen paikalle. Pelaajat mielessä, Live 5:n 3 Kirjaa™ kaanista tarjoaa parannetun otteen klassisesta rakastetusta kirjamekaniikasta.

LIVE 5 GAMINGIN "3 KIRJAA™ KHANISTA" HYÖKKÄÄ WILLIAM HILLIIN HEINÄKUUSSA

Play’n GO nostaa jälleen hieman taikuutta uusimmalla Arthurian Legend -tittelillään, Merlin’s Grimoirella. Peli keskittyy Symbol Splitting -ominaisuuteen, joka on samanlainen kuin muut Book of Dead -tyylisten pelien pelit, joita fanit kuulevat mielellään. Aloittaessaan vain kolmen rullan peruspelissä pelaajat voivat laajentaa tätä kaikilla viidellä rullalla ilmaiskierrosten aikana, mikä nostaa potentiaalin 7776 voittotapaan.

Play'n GO nostaa jälleen esiin hieman taikuutta uusimmalla Arthurian Legend -pelillään, Merlin's Grimoirella

Playson on lanseerannut Juice Inc:n. , uraauurtava kolikkopeli, joka lupaa mukaansatempaavan ja korkeaoktaanisen pelikokemuksen. Helposti saatavilla olevassa pelissä on kiehtova muotoilu, joka antaa vaikutelman mehutehtaalla työskentelystä, ja kelat ja pelattavuus toistavat mehunpoistoprosessin. Vaikka hämärästi valaistu näyttö kutsuu pelaajia toimintaan ja luo lämpimän tunnelman. 1×3-kolikkopelissä on vain yksi voittolinja ja neljä pääsymbolia: sitruuna, omena, kirsikka ja tärkeä X-symboli.

Wazdan, johtava kasinopelien toimittaja, on yhdistänyt huippuluokan mekaniikan jännittävään valikoimaan ominaisuuksia, mukaan lukien innovatiivinen Cash Infinity™ -ominaisuus, viimeisimmässä 9 Coins -™  julkaisussa. Peli esittelee upouuden Cash Infinity™ -mekaniikan. Se on täysin peliä muuttava ominaisuus, joka lisää mahdollisuuksia aktivoida bonuskierros.

Wazdan esittelee upouuden Cash Infinity™ -ominaisuuden 9 kolikossa™

Erittäin epävakaa villin lännen teemainen peli on kehitetty yhteistyössä Hurricane Gamesin kanssa palveluntarjoajan Greenlogic-kumppaniohjelman® kautta Vain rohkeimmat pelaajat haluavat satuloida uusimpaan kolikkopeliin kysytyltä kehittäjältä Stakelogicilta. Wild Moon Saloon vie pelaajat villin lännen villeimpään salonkiin, jossa he voivat lunastaa omia elämää muuttavia palkkioitaan. Peli lupaa räjähtävää toimintaa heti ensimmäisestä kierroksesta lähtien, kun 40 voiton linjat ovat aktiivisia 5×4 kiekon pelilaudalla. Jos sinua kiinnostaa muutenkin Villin Lännen teema, tsekkaa: www.wildwest.vip

Wild Moon Saloon: Stakelogicin kaikkien aikojen räjähtävin kolikkopeli

Alan johtava ohjelmistotoimittaja Swintt, joka on äskettäin äänestetty Innovation in Mobile -kategorian voittajaksi EGR Global B2B Awards 2022 -kilpailussa, valaisee jälleen kerran mobiililaitteiden pieniä näyttöjä ympäri maailmaa upouudella Premium-julkaisulla Four the Win Wildissa. Retro-aiheinen peli – josta voi tietysti nauttia myös työpöytäselaimilla – saa inspiraationsa klassisista maalla sijaitsevista peliautomaateista, ja siinä on joukko ikonisia hedelmäsymboleita neljällä rullallaan, ja onnekkaat seiskat ja runsaasti palkitsevat kerroin wildit täydentävät voittotaulukon kokoonpanoa.

Swintt menee FOURthiin ja kertoo neljässä voitto-erässä

BGaming, nopeasti kasvava iGaming-palveluntarjoaja, on lisännyt suositun Lucky Lady Moon -kolikkopelinsä viihdearvoa parantamalla sitä MEGAWAYS-mekaniikalla™ ja jännittävillä ominaisuuksilla. Mystinen teemainen verkkopeli on erittäin korkealla volatiliteetilla ja 96.8% RTP: llä pelatessaan 5 kiekon, 3 rivin kentällä, jossa on yli 200.000 XNUMX tapaa voittaa.

BGamingin Lucky Lady Moon -kolikkopeliä on nyt parannettu MEGAWAYS-mekaniikalla™ ja jännittävillä ominaisuuksilla

Uusin lisäys Blueprint Gamingin erittäin menestyneeseen 7s Deluxe -perheeseen on lanseerannut neljännen rullan ja liekehtivät 81 tapaa voittaa 7s Deluxe Wild Fortune Play -pelissä.  Vaikka aiempien 7:n Deluxe-pelien ulkoasu on säilynyt Bellsillä, Fruitilla ja tietysti 7:llä, pelin tunnelma on raikas ja jännittävä, ja tavallisten 7’s Deluxe -pelaajien kokemus on selvästi erilainen. Blueprintin neljännen rullan, Super Waysin ja Fortune Play -mekaniikan, lisääminen on elvyttänyt tätä tunnistettavaa brändiä.

Seiskat ovat palanneet Blueprint Gamingin 7s Deluxe Wild Fortune Play -peliin

Lähde: https://europeangaming.eu/portal/latest-news/2022/07/08/117720/week-27-2022-slot-games-releases/