Rauhallisten laaksojen ja kirsikankukkien täyttämien peltojen keskellä, tämä 3×5-kolikkopeli tarjoaa 10 voittolinjaa, ja Lady Luck itse toimii villinä ja kertoimena. Kolme tai useampia Scatter-symboleita, joita edustaa Orb, käynnistävät ilmaiskierroksia, ja se on myös rahaa tuottava symboli.

Kun ilmaiskierrostila käynnistyy, pyöritetään pyörää kertoimen määrittämiseksi, jota sovelletaan kaikkiin voittoihin. Kaksi tai useampi Scatters yrittää uudelleen bonuskierroksen kierroksia ilman maksimirajaa valtaville voiteille.

Se on toinen lisäys G Gamesin YG Masters -ohjelmaan äskettäisen Tiger Tiger -hitin jälkeen.

Pelin voimanlähteenä on GATI, Yggdrasilin huipputeknologia, jonka avulla kumppanit voivat käyttää ennalta määritettyä, sääntelyvalmista ja standardoitua kehitystyökalupakkia tuottamaan jatkuvasti huipputeknologiaa, jota seuraa nopea jakelu.

Stuart McCarthy, Yggdrasilin tuote- ja ohjelmapäällikkö, sanoi:

Serendipity  tarjoaa pelaajille rauhoittavan, rauhallisen ympäristön, jossa Lady Luck ilmestyy myöntämään valtavia voittoja onnekkaille pelaajille. Se tarjoaa pelaajillemme erilaisen pelikokemuksen suoraviivaisilla pelattavuuteilla ja kertoimia painavia voittoja, joihin olemme erittäin tyytyväisiä, kun YG Masters -aloite etenee vahvuudesta vahvuuteen.

Helen Walton, G Gamesin CCO,sanoi:  

Debyyttimenestyksemme Tiger Tigerin jälkeen Serendipity tarjoaa taidokkaasti muodostuneen ympäristön, jossa on suuri voittopotentiaali. Jatkamme tiivistä yhteistyötä Yggdrasilin kanssa kehittääksemme jännittäviä, ainutlaatuisia tuotteita, jotka eivät malta odottaa, miten tämä nimike toimii.