Relax Gaming, igaming-aggregaattori ja ainutlaatuisen sisällön toimittaja, on sopinut Powered by Relax -kumppanuudesta riippumattoman saksalaisen kolikkopelikehittäjän Apparat Gamingin kanssa.

Apparat Gaming on viimeisin pelistudio, joka hyötyy alan johtavasta jakeluohjelmasta, ja se on hyödyntänyt nopeasti alkuperäismarkkinoidensa online-sääntelyä heinäkuussa 2021, ja sen voimanlähteenä on nyt 15-henkinen tiimi, jonka tehtävänä on toimittaa ”iGaming saksalaisella aksentilla”.

MGA-lisenssillä varustetut Apparat Gamingin neljä ensimmäistä peliä, Farao Princess, Fruit Storm, Total Eclipse ja 40 Sevens, ovat jo matkalla live-tilaan lukuisten huipputason saksalaisten operaattoreiden kanssa.

Tämän lisäksi kehittäjällä on vielä kymmenen peliä valmisteilla, joista kuusi julkaistaan kuukausittain vuoden loppuun asti, ja kaikki on kehitetty tarjoamaan oma ainutlaatuinen ote alkuperäisestä saksalaisesta pelaamisesta.

Relax Gamingin kanssa tekemänsä yhteistyön ansiosta Apparat Gaming hyötyy nyt suuresti palveluntarjoajan ykköstason verkostosta Saksassa ja sen ulkopuolella – ja sen otsikot on asetettu operaattoreiden saataville Euroopan tärkeimmillä markkinoilla.

Kommentoidessaan kumppanuutta Relax Gamingin tuotejohtaja Simon Hammon sanoi: ”Tästä tulee valtava vuosi Apparat Gamingille. Kun kymmenen fantastista peliä on hyvä mennä vuodelle 2022 ja vielä enemmän kehitteillä, yritys on valtava Saksan markkinoilla ja sen ulkopuolella.

”Relax Gaming on iloinen voidessaan olla osa tätä matkaa, emmekä malta odottaa, miten suhde kehittyy. Olen varma, että he ovat erittäin tyytyväisiä uskomattomaan ulottuvuuteen, jonka voimme tarjota heille.

Apparat Gamingin perustaja ja johtaja Thomas Wendt lisäsi: ”Olemme varmoja, että kehittämämme pelit sekä aivan nurkan takana olevat pelit vetoavat massiivisesti laajaan pelaajakuntaan kaikkialla Euroopassa.

”Tässä mielessä emme voineet ajatella parempaa kumppania, joka auttaisi maksimoimaan näiden nimikkeiden jakelun kuin Relax Gaming. Odotamme pitkää ja hedelmällistä suhdetta, kun molemmat yrityksemme jatkavat kasvuaan.”

Lähde: https://igamingfuture.com/relax-gaming-names-apparat-gaming-as-latest-powered-by-partner/