Olimme yhteydessä Oryx Gamingin Braggiin kyselläksemme heidän tekemisiään ja uutisiaan, joten tässä Braggin terveiset:

Viime kuussa julkaisimme Fairy Dustin, toisen pelin upouudesta kolikkopelistudiostamme, Atomic Slot Labista,  jonka tarjoaa Bragg – voit kokeilla sitä täällä.

Game TypeVideo slot
Format5 reels, 4 rows
Paylines432
RTPAdjustable 88,05% – 96,32%

Se on eeppinen kokemus fantasiakeijumaassa, jossa voit tavata Keijulohikäärmeitä, jotka auttavat sinua löytämään keijukansan tarunhohtoiset rikkaudet aloittamalla heidän erikoisominaisuutensa ja jakamalla bonuspalloja, wildeja ja ilmaiskierroksia.

Atomic Slot Lab

Atomic Slot Lab sijaitsee toimistossamme Ljubljanassa, Sloveniassa, ja se rakentaa pelejä ORYX RGS: lle, ja se jaetaan ORYX-verkon kautta. Studiota johtaa sisältöjohtaja Doug Fallon, joka on myös Las Vegasissa sijaitsevan kolikkopelistudiomme Wild Streak Gamingin perustaja. Wild Streak Gamingilla on vahva historia Pohjois-Amerikan maalla sijaitsevalla sektorilla, rakentaen pelejä kumppaneille, kuten IGT, Scientific Games ja AGS. Marraskuun 2021 Eilers-Fantini New Core Games -raportissa kolme Wild Streak Gamingin äskettäistä julkaisua IGT: n kanssa.

Oryx Gaming

Juuri tänään julkaisemme Paradise-lipun.  Se on yksi monista Oryx Gaming Studion peleistä. Oma studio antaa meille ennennäkemättömän luovan vapauden luoda kilpailuja ja haasteita, jotka ylittävät yhden pelin rajat.

Format5 reels, 3 rows
RTP95,98 %
VolatilityHigh

Mahdollisuudet pelien välisiin ominaisuuksiin turnausten ja tulostaulujen toimintojen kautta ovat käytännössä rajattomat. Turnaustulokset voidaan tallentaa useisiin istuntoihin koko turnausjakson ajan.