Amy Howe osaa päästä otsikoihin.

Pian sen jälkeen, kun hänestä tuli fantasiaurheilu- ja vedonlyöntijätti FanDuel Groupin toimitusjohtaja, Howe sai huomiota markkinoilla huomauttamalla, että hän oli huolissaan siitä, miten teollisuus käyttää rahaa asiakkaiden keräämiseen.

Jos katsot tapaa, jolla olemme käyttäneet dollareitamme asiakashankintakustannuksissamme suhteessa asiakkaan arvoon, meillä on pakkomielle siitä. Haluamme varmistaa, että tavoitamme laajimman ja oikean yleisön, mutta teemme sen taloudellisesti vastuullisella tavalla.

Howe sanoi CNBC: n haastattelussa sen jälkeen, kun New Yorkin osavaltio käynnisti mobiiliurheiluvedonlyönnin tammikuussa.

Jette Nygaard-Andersen, maailmanlaajuisen peliyhtiön Entainin toimitusjohtaja, on myös suorapuheinen siitä, mitä hän pitää kestämättöminä mainonta-, markkinointi- ja myynninedistämismenoina Yhdysvaltain online-uhkapeliteollisuudessa.

Nygaard-Andersen ja Howe, naiset, jotka nappasivat pelijohtajan työnsä viime vuonna, ravistelevat kehittyvää urheiluvedonlyönti- ja online-uhkapeliteollisuutta, jota miehet ovat perinteisesti hallinneet. Molemmat näkevät rooliensa merkityksen kokonaiskuvassa, liike-elämän ja kulttuurin näkökulmasta.

”En ajattele itseäni naispuolisena toimitusjohtajana”, Nygaard-Andersen sanoi, ennen kuin kohautti ja lisäsi: ”Ilmestyn, koska olen alan johtava. Minulla on kunnianhimoa muuttaa toimialaa, sekä sitä, mitä teemme tuotepuolella, että varmasti myös sitä, miten ajattelemme teollisuutta moninaisuuden ja osallisuuden näkökulmasta.”

Hän ja Howe pakottavat myös alan miettimään, miten se käyttää rahaa. Toimitusjohtajien huoli kustannuksista kantaa painoa, ja ne herättivät sijoittajien nalkuttavan huolen: Kuinka paljon on liikaa rahaa peliasiakkaiden hankkimiseen?

Urheiluvedonlyöntiyritykset tarjoavat asiakkaille usein anteliaita tarjouksia, kuten rekisteröitymisbonuksia tai riskittömiä ensimmäisiä vetoja asiakasliiketoiminnan turvaamiseksi. Mutta ne ylennykset syövät voittoja. Joissakin osavaltioissa, kuten New Yorkissa, yritykset maksavat veroja näistä kampanjoista pelituloina sen sijaan, että ne voisivat vähentää ne markkinointikuluina.

FanDuelin suurimmalla yhdysvaltalaisella kilpailijalla DraftKingsillä, jota johtaa perustaja ja toimitusjohtaja Jason Robins, on paineita suunnitella tiensä kannattavuuteen. Analyytikot painostavat Robinsia tulospuheluissa selittämään asiakkaiden hankintakustannuksia ja markkinointibudjetteja. Caesarsin toimitusjohtaja Tom Reeg lanseerasi Caesars Sportsbook -sovelluksen elokuussa 2021, ja sen markkinointibudjetti oli huomiota herättävä miljardien dollarien markkinointibudjetti. Mutta sitten hän kuvaili välittömästi suunnitelmia kyseisen investoinnin tuotosta vuoteen 2023 mennessä, joka on yhteinen tavoite urheilupelialustojen kannattavuudelle Yhdysvalloissa.

Nygaard-Andersen on ajanut erilaisia tapoja noutaa asiakkaita. Hän viittaa strategiaan, joka hyödyntää peliviihteen virkistysnäkökohtien houkuttelevuutta, mukaan lukien ilmaiset pelit. Tuoreessa CNBC:n haastattelussa Nygaard-Andersen sanoi kannattavansa: Entain kasvatti maailmanlaajuista asiakastietokantaansa 25% viime vuonna kaksinumeroisten voittojen lisäksi vuonna 2020.

Se todella asettaa meidät linjaan muiden yritysten kanssa, jotka ovat nopeasti kasvavia asiakaskeskeisiä häiriöitä, kuten Netflix ja Google. Ja aivan kuten hekin, käytämme teknologiaamme jatkuvasti miettiäksemme, miten voimme sanoa, kehittää tarjontaamme, miten voimme innovoida asiakkaiden puolesta.

BetMGM, joka on Entainin ja MGM Resortsin yhteisomistuksessa, on ottanut ensimmäisen sijan Internet-pelaamisen ja kasinopelien markkinaosuudessa ja kilpailee MGM Resortsin mukaan toisesta paikasta urheiluvedonlyönnissä valtioissa, joissa se toimii.

Uusia mahdollisuuksia

Entain ilmoitti juuri investoivansa 100 miljoonaa puntaa Innovaatiolaboratorioon nimeltä Ennovate kannustaakseen huipputeknologiaa kaikkialta maailmasta ja tekemällä yhteistyötä voittoa tavoittelemattomien järjestöjen kanssa näiden innovaatioiden soveltamiseksi ympäristö- tai yhteiskunnallisiin hyötyihin.

Kun otetaan huomioon keskittyminen teknologian käyttöön asiakkaiden viihdyttämiseen ja jopa inspiroimiseen, Nygaard-Andersen sanoi, että on erityisen tärkeää, että itse teknologiassa ei ole ennakkoluuloja ohjelmointitietojoukoissa ja tekoälyssä, joka ohjaa alustoja. ”Kyse on alipalvelluista ryhmistä. Kyse on varmasti naisista ja nuorista tytöistä.”

Nygaard-Andersen on innostunut puhuessaan Entainin investoinnista Girls Who Code -järjestöön, organisaatioon, joka on omistautunut sukupuolten välisen kuilun kaventamiseen teknologiassa. ”Jos saamme enemmän tyttöjä innostumaan teknologiasta, aloitat jo varhaisesta iästä. Ja heti kun tytöt tietävät sen, he voivat olla supertähtiä”, hän sanoi.

Howe jakaa Nygaard-Andersenin intohimon mahdollisuuksien laajentamiseen. Hän sanoi olevansa innostunut FanDuelin emoyhtiöstä Flutterista, joka asettaa julkisesti aggressiivisen tavoitteen, että 40% johtotehtävistä yrityksessä täytetään naisilla vuoteen 2026 mennessä.

”50 prosenttia urheilufaneista on naisia, eikö niin? Mutta vain 15, ehkä 20% urheiluvedonlyönnin väestöstä”, Howe sanoi. Hän sanoi, että on ensisijaisen tärkeää tukea naisurheilijoita, edistää naisten urheilua ja ”kohdistaa naisasiakkaat todella autenttisella tavalla”.

Howe tekee myös päivittäisen käytännön kannustaa, mentoroida ja verkostoitua muiden naisten kanssa. Äskettäisessä MIT Sloan Sports Analytics -konferenssissa lukuisat naiset kiittivät Howea palkkaamalla heidät tai mainostamalla heitä tai yhdistämällä heidät korkean tason töihin urheilussa. ”Hän ei ole pomoni, kuten, en raportoi hänelle”, yksi FanDuelin työntekijä kertoi CNBC: lle. ”Mutta hän on POMO ja minulle hän on kuin jumala.”

Howe sanoi olevansa sitoutunut osallistamisstrategiaan, jonka hän uskoo auttavan vahvistamaan yritystä tulevina vuosina.

”Tiedän, että olen asemassa, jossa voin antaa takaisin, ja se on jotain, joka ajaa minut paremmaksi johtajaksi”, hän sanoi. ”Uskon todella, että se tekee yrityksestämme, teollisuudestamme, menestyvän ajan myötä.”

Nygaard-Andersen @LinkedIn

Kulunut vuosi on yhdeksän peräkkäistä vuotta kaksinumeroista verkkokasvua. Se on fantastinen saavutus meidän kokoisellemme yritykselle ja todellinen osoitus siitä, keitä olemme – olemme asiakkaaseen keskittyvä kasvuyritys. Vaikka kasvamme liiketoimintana vuosi vuodelta, tuottamamme kasvu on kannattavaa ja olemme nähneet erinomaisia tuloksia globaalisti monipuolisesta ja monikanavaisesta liiketoimintamallistamme. Kaikki tämä on ollut mahdollista

Entain-alustallamme , joka antaa meille kilpailuedun edistää liiketoimintaamme nyt ja tulevaisuudessa. Minulla oli ilo toivottaa tervetulleeksi kolme hienoa uutta tuotemerkkiä liiketoimintaamme vuonna 2021 lisäämällä Enlabs,

Bet.pt ja Unikrn Entain-perheeseen. Aiemmin tänä vuonna olin myös iloinen voidessani toivottaa Kanadan johtavan online-urheiluvedonlyönti- ja pelibrändin Sports Interactionin tervetulleeksi Entainiin, kun vahvistamme läsnäoloamme alueella. Yhdysvalloissa BetMGM on tuottanut liikevaihtoa, joka on viisi kertaa suurempi kuin edellisenä vuonna, uskomaton saavutus kaikille joukkueillemme ja erittäin jännittävä polku edessä vuonna 2022.  Sitoutumisemme kasvuun vastaa sitoutumistamme kestävyyteen ja keskitymme edelleen alan johtamiseen kestävän kehityksen peruskirjamme avulla. Edistyksellinen vastuu ja hoito (ARC™) -teknologiamme edistyminen sujuu erittäin hyvin, ja uraauurtava lähestymistapamme pelaajien suojaamiseen kehittyy edelleen live-kokeissa. Koko viime vuoden ajan olen nähnyt lahjakkaiden Entain-tiimiemme työskentelevän uskomattoman kovasti elääkseen arvojamme ja asettaakseen asiakkaan kaiken toimintamme keskiöön. Yhdessä työskennellessään heidän panoksensa on aina ollut erinomainen, ja haluan kiittää heitä omistautumisesta ja kovasta työstä, joka edelleen ajaa Entainia maailman johtavaksi teollisuudessamme.