New Yorkin kuvernööri Kathy Hochul on julistanut Empire Staten mobiiliurheiluvedonlyöntimarkkinat menestykseksi, ja lähes 2 miljardin dollarin panokset on otettu ensimmäisten 30 toimintapäivän aikana.

8. tammikuuta ja 7.2. välisenä aikana valtio kirjasi 1.98 miljardia dollaria, kun taas kokonaispelitulot (GGR) olivat yli 138 miljoonaa dollaria.

51 prosentin verokannalla tämä tarkoittaa, että New York on tuottanut 70.6 miljoonaa dollaria sellaisten ohjelmien rahoittamiseen, joilla tuetaan koulutusta, nuorisourheilua ja enemmän keskeisiä sosiaalipalveluja, mukaan lukien ongelmapelaamisen ehkäisy, riippuvuushoito ja toipuminen.

”Viimeisen kuukauden aikana olemme nähneet, kuinka liikkuva urheiluvedonlyönti voi olla taloudellinen moottori New Yorkille, mikä ajaa merkittävää rahoitusta kouluillemme, nuorisourheilullemme ja paljon muuta”, kuvernööri Hochul sanoi.

”Kun tämä uusi teollisuus kasvaa edelleen, New York varmistaa, että meillä on resurssit ja ohjeet, jotta se olisi menestys kaikille.”

Tällä hetkellä New Yorkissa on seitsemän operaattoria: Caesars Entertainment, DraftKings, FanDuel, Rush Street Interactive (RSI), BetMGM, PointsBet ja Wynn Interactive.

GeoComplyn mukaan ohjelmistoyritys, jota urheiluvedonlyöntioperaattorit käyttävät geopaikannusvaatimusten täyttämiseen, yli 1,76 miljoonaa ainutlaatuista pelitiliä käytettiin yli 187 miljoonaan liiketoimeen.

Amerikkalainen jalkapallo puolestaan oli newyorkilaisten suosikki urheilulaji. Pelkästään tästä asetettiin yli 600 miljoonaa dollaria vetoja, kun taas koripallo tuotti yli 540 miljoonaa dollaria ja jääkiekko 80 miljoonaa dollaria.

Robert Williams, New Yorkin osavaltion pelikomission (NYSGC) toimitusjohtaja, sanoi: ”Kuvernööri Hochulin aloittaessa mobiiliurheiluvedonlyönnin 8.

Pidätkö viikingeistä?

Me olemme viikinkiaiheisten pelien pelaajia monellakin eri tavalla, ja siksi olemme julkaisseet englanninkielisen sivuston, jonka aiheena on nimenomaan viikingit – ja kasinopelit tulevat olemaan kovastikin edustettuina – olette siis tervetulleita tutustumaaan www.vikingsday.com sivustolle.