Kindred Group plc, joka tunnetaan myös nimellä Kindred, on aloittanut yhteistyöprojektin Skotlannin jalkapallojoukkueen Rangers FC:n kanssa. Tämä projekti käsittää erityisesti joukkueen pelaajille ja henkilökunnalle suunnatut uhkapelikoulutukset. Koulutukset järjestetään yhteistyössä EPIC Risk Managementin kanssa, joka on uhkapelaamisen turvallisuutta edistävä konsultointiyritys. EPIC työskentelee useiden jalkapalloklubien, liigojen ja liittojen kanssa maailmanlaajuisesti.

Kindred juhlii tänä vuonna kymmenen vuoden yhteistyötään Rangers FC:n kanssa. Yhteistyön merkkipaaluna Kindred on omistanut paitasponsorointinsa ”Zero % Mission” -kampanjalle, joka on osa yrityksen ”Journey towards Zero” -tavoitetta. Tämän tavoitteen mukaan Kindred pyrkii siihen, että ajan myötä nolla prosenttia sen tuotoista syntyisi haitallisesta uhkapelaamisesta. Yhteistyö merkitsee myös askelta kohti uudenlaista sponsorointimallia, joka hyödyttää urheilujärjestöjä ja niiden yhteisöjä.

EPICin ja Rangers FC:n yhteistyö

Tämä on ensimmäinen kerta, kun skotlantilainen pääsarjajoukkue työskentelee organisaation kuten EPICin kanssa tarjotakseen riippumatonta uhkapeliohjausta työntekijöilleen. Tämä seuraa EPICin työtä Englannin jalkapalloliigassa ja muissa liigoissa ympäri maailmaa. Koulutusistunnot räätälöidään yksilöllisesti ja niissä hyödynnetään näkemyksiä entisiltä jalkapalloilijoilta, jotka ovat kokeneet uhkapelaamiseen liittyviä ongelmia, mukaan lukien jotkut, jotka ovat pelanneet kansainvälisellä tasolla.

Kindredin UK:n yleisjohtaja Sam Mead korostaa yrityksen sitoutumista kestävään liiketoimintaan, jossa keskeistä on ihmisten turvallinen viihdyttäminen. Kindred on uudistanut sitoutumisensa Rangers FC:n kanssa tehtävään projektiin ja ”Journey towards Zero” -tavoitteeseen. Lisäksi Kindred investoi teknologiaansa kehittääkseen entistä tehokkaampaa havaitsemisohjelmistoa.

Rangers FC:n kaupallinen johtaja Karim Virani toteaa, että on tärkeää suojata pelaajia ja henkilökuntaa ja mahdollistaa heidän keskustella alaan liittyvistä asioista ymmärtäväisessä ja hyväksyvässä ympäristössä. Hän kiittää Kindrediä koulutusten rahoittamisesta, jotka auttavat Rangersia olemaan edelläkävijä tässä asiassa Skotlannissa.

EPIC Risk Managementin rooli

EPIC Risk Managementin vanhempi urheilukumppanuuksien johtaja Michelle Evans korostaa, että koulutuksen ytimessä ovat todelliset kokemukset uhkapelaamiseen liittyvästä haitasta. He tunnustavat alan merkityksen Yhdistyneen kuningaskunnan vapaa-ajan teollisuudelle ja ovat omistautuneet tarjoamaan räätälöityjä, kokonaisvaltaisia palveluja, jotka mahdollistavat osallistujien jakaa ja keskustella asioista turvallisesti. Hän on iloinen siitä, että Rangers on viimeisin korkean profiilin jalkapalloseura, joka tunnustaa pelaajiensa ja henkilöstönsä suojelemisen merkityksen ennaltaehkäisevän koulutuksen kautta.

Osallistujina ovat miesten ensimmäinen joukkue, B-joukkue ja naisten joukkueet. Valitut akatemian ryhmät osallistuvat erikseen.