Naisten pokeriturnauksen jännittävä loppuhuipennus

PokerStars x Poker Power Women’s Bootcamp Showdown -turnauksessa Kyproksella koettiin jännittävä loppuhuipennus, kun brittiläinen Louise Ulrick nousi voittajaksi. Hän sai palkinnoksi täyden paketin joulukuussa järjestettävään European Poker Tour (EPT) Prahan turnaukseen.

55-vuotias entinen matematiikan opettaja ja nykyinen lisenssikonsultti ei ollut pelannut pokeria ennen muutamaa kuukautta sitten. Hän kukisti lopulta amerikkalaisen Katie Hopkinsin kaksinpelissä.

”En uskonut voittavani”

”En usko tätä”, Ulrick kommentoi PokerStars Blogille voittonsa jälkeen. ”Tietenkin voitto oli tavoite, mutta en koskaan ajatellut sen oikeasti tapahtuvan. En tuntenut oloani varmaksi harjoitellessamme livenä. Olin kömpelö korttien ja pelimerkkien kanssa, mutta tänään kaikki loksahti kohdalleen.”

Turnauksen tulokset

  1. Louise Ulrick – Entinen matematiikan opettaja
  2. Katie Hopkins – Yleisen neuvonantajan apulainen Nasdaqissa
  3. Laura Lebailly – Ranskalainen luksusmarkkinoinnin opiskelija
  4. Sabrina Chevannes – Naisten kansainvälinen shakki-mestari
  5. Katerena Nowosad – Talouspalveluyrityksen kirjanpitäjä
  6. Drea Renee – TV-reportteri ja hieroja
  7. Yvonne Mai – Näyttelijä
  8. Jenny Larson – Hyväntekeväisyysjärjestön varatoimitusjohtaja
  9. Patrice Gordon – Johtajuuskehityksen konsultti
  10. Ines Lafosse – Valokuvaaja ja hotellinomistaja

Naisten yhteisö

Ulrick oli yksi 40 naisesta, jotka osallistuivat kahdeksan viikon kestäneeseen vain naisille suunnattuun pokerileiriin, jonka järjestivät PokerStars ja Poker Power. Leiriin osallistui naisia ympäri maailmaa, joilla ei ollut aiempaa kokemusta pokerista.

”Jos ajattelet pokerin opettelua, se on erittäin hyvä peli”, Ulrick jatkoi. ”Voit oppia siitä niin paljon itsestäsi. Verkossa on loistavia resursseja, joita voi kokeilla.”

Mentorointi ja käytännön pelit

Ohjelma sisälsi viikoittaisia harjoituspelejä ja mentorointia PokerStars Team Pro Jen Shahadelta. 40 rekrytointia taisteli Home Games -turnauksissa, ja kymmenelle tarjottiin mahdollisuus matkustaa EPT Kyprokseen kilpailemaan Ultimate Showdownissa.

Tulevaisuuden näkymät

Rebecca McAdam Willetts, PokerStarsin yhteistyösuhteiden, PR:n ja kuluttaja-sitoutumisen johtaja, sanoi: ”Olemme innoissamme juhlistamaan Louisea tämän vuoden naisten Bootcamp-mestarina ja emme malta odottaa, miten hän pärjää EPT Prahan turnauksessa.”

Erin Lydon, Poker Powerin presidentti, kommentoi: ”Olemme erittäin ylpeitä kaikista naisista, jotka ovat aloittaneet pokerimatkansa meidän kanssamme. Louise on todiste siitä, että kuka tahansa voi omistautua tälle hienolle pelille ja voittaa.”