Kindred Group plc (”Kindred” tai ”Yhtiö”) ilmoitti tänään, että sen hallitus on vastaanottanut toimitusjohtaja Henrik Tjärnströmin eron, tehden sen välittömästi voimaan. Hallitus on nimittänyt Nils Andénin väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi, myös välittömästi.

Odotan innolla tiivistä yhteistyötä hallituksen, johtoryhmän ja kaikkien työntekijöiden kanssa Kindredin tavoitteiden saavuttamiseksi. Palasin Kindrediin vuonna 2020 sen kaupallisen johtajan tehtävään, sen jälkeen kun olin toiminut eri tehtävissä Kindredissä vuosina 2006-2016, muun muassa pokerin johtajana, perustettujen markkinoiden johtajana ja Unibet-brändin markkinointijohtajana. Uskon vahvasti organisaatioomme ja liiketoimintamalleihin, jotka ovat tehneet tästä yrityksestä niin menestyksekkään, ja olen luottavaisempi kuin koskaan Kindredin potentiaalin suhteen.

Nils Andén

Olen erittäin tyytyväinen hallituksen valintaan nimetä Nils Andén väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi, mikä takaa sujuvan siirtymisen.

Henrik Tjärnström

Henrik on ollut käsikassarana monissa Kindredin saavuttamissa tärkeissä virstanpylväissä ja hän on epäilemättä jättänyt jälkensä sekä yhtiön että alan historiaan. Siksi haluan hallituksen ja kaikkien osakkeenomistajien puolesta kiittää Henrikiä arvokkaasta panoksestaan Kindredin menestykselle kaikkina niinä vuosina, joina hän on johtanut yhtiötä, ja toivottaa hänelle kaikkea hyvää tulevissa pyrkimyksissään.

Evert Carlsson, Kindredin hallituksen puheenjohtaja

Hallitus on yhtä tyytyväinen ja innoissaan Nils Andénin nimittämisestä väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi. Nils on luonnostaan hyvin perillä Kindredin toiminnoista, koska hän on työskennellyt Henrikin kanssa Kindredin johtoryhmässä. Hallituksen mielestä Nils on täydellisesti sopiva ottamaan tämän roolin Kindredille näinä ratkaisevina aikoina. Yhtiö vahvistaa ohjeistuksensa vuodelle 2023.

Nils Andén – lyhyt elämäkerta

Nils Andén liittyi Kindred Groupiin vuonna 2020 toimien sen kaupallisena johtajana Skandinaviassa, Itä- ja Etelä-Euroopassa sekö Pohjois-Amerikassa. Nils Andénin rooliin kuuluu vastuu Kindredin kaupallisesta toiminnasta Pohjois-Amerikassa ja Itä- ja Etelä-Euroopassa. Hän on aiemmin työskennellyt Kindredissä useissa eri tehtävissä vuosina 2006-2016, kuten pokerin johtajana ja perustettujen markkinoiden johtajana, ennen kuin hän viimeiset neljä vuotta toimi Unibet-brändin markkinointijohtajana. Nils on myös työskennellyt Chief Marketing Officer -tehtävässä CurrencyFair-yhtiössä ja Digital Marketing Directorina GVC Groupissa (nykyään Entain Group). Hän toimii myös EasyPark Groupin hallituksen jäsenenä.