Oddin.gg, johtava esports-vedonlyöntiratkaisujen tarjoaja, on varmistanut uuden B2B-sopimuksen, tällä kertaa urheiluvedonlyöntialustan tarjoajan Betbyn kanssa.  Oddin.gg on noussut johtavaksi vaihtoehdoksi vedonlyöntialustoille, jotka hakevat ja tarjoavat esports-kohteita. Tässä tapauksessa Betby integroi Oddin.gg: n esports-kerroinsyötteen, mikä antaa kohteet kaikkien heidän maailmanlaajuisten asiakkaidensa saataville.

Kun esports-vedonlyönti kasvaa edelleen, yhä useammat operaattorit etsivät mukaansatempaavaa ja kannattavaa esports-vedonlyöntituotetta. Tämä ei eronnut Betbystä, joka kuunteli asiakkaidensa esports-vedonlyöntiin liittyviä pyyntöjä ja etsi parasta ratkaisua. Tässä Oddin.gg astui esiin osoittaen, miksi heistä on tulossa hallitseva toimija kentällä. Esports-vedonlyöntiratkaisunsa avulla Oddin.gg lupaa suurempaa kohdemäärää ja live-markkinoiden määrää, jotka ovat esports-vedonlyöjien tärkeimmät sitoutumisen ajurit kuin mikään muu esports-tarjoaja.

Pyrimme jatkuvasti parantamaan tuotettamme ja antamaan asiakkaillemme markkinoiden parhaan mahdollisen laadun. Heti kun kuulimme, että esports-vedonlyönti oli prioriteetti monille heistä, aloimme tutkia parasta saatavilla olevaa tuotetta. Olemme erittäin iloisia löytästämme Oddin.gg. Due diligence -tarkastuksen jälkeen havaitsimme niiden laatustandardien olevan alan korkeimmat. Myös integraatioprosessi sujuu sujuvasti, emmekä malta odottaa, että se on valmis ja kaikkien asiakkaidemme saatavilla

CCO Chris Nokolopoulos, Betby

Oddin.gg toimitusjohtaja Marek Suchar totesi:

Olemme iloisia voidessamme tehdä yhteistyötä Betbyn kaltaisen yrityksen kanssa, joka pyrkii innovaatioihin. Näin on melko helppo synkronoida ja löytää sopimus. Ratkaisumme sopivat täydellisesti B2B-alustoille, jotka haluavat tarjota parhaita tuotteita asiakkailleen, ja Betby on ehdottomasti yksi niistä. Odotamme innolla integraatioprosessin loppuunsaattamista ja esports-vedonlyöntiratkaisujen tarjoamista monille Betbyn kanssa työskenteleville globaaleille toimijoille.

Tämä on ollut erittäin kiireinen vuosi Oddin.gg, sinetöimällä sopimuksia useiden operaattoreiden ja B2B-urheiluvedonlyöntien tarjoajien kanssa. Heidän menestyksensä on osoitus esports-vedonlyönnin hämmästyttävästä kasvusta vuonna 2021. Yhä useammat operaattorit hyödyntavat esports-vedonlyönnin valtavaa potentiaalia, ja on hyvä merkki siitä, että he reagoivat nopeasti ja investoivat parempiin ja innovatiivisempiin tuotteisiin alalla.