16.  joulukuuta 2021  – Yggdrasil, maailman johtava online-rahapelisisällön julkaisija, aikoo lisätä läsnäoloaan Kreikassa tehtyään merkittävän jakelusopimuksen johtavan operaattorin Kaizen Groupin kanssa, jonka toiminta ulottuu myös muille globaaleille markkinoille.

Yggdrasilin koko pelivalikoima sekä sisältö kolmansien osapuolten studioista onnistuneen YG Masters -ohjelman kautta julkaistaan Kreikassa Kaizen-tuotemerkin Stoiximanin kanssa.

Yggdrasilin sisältö on lähitulevaisuudessa saatavilla myös muilla keskeisillä säännellyillä markkinoilla, kuten Saksassa, Tšekissä ja Romaniassa Kaizenin kansainvälisen Betano-brändin kautta.

Yggdrasilin tuotevalikoima tarjoaa satoja nimikkeitä, mukaan lukien kolikkopelit, joissa on Game Engagement Mechanics (GEM) Splitz™, Gigablox™, MultiMax™, GigaRise™ ja DoubleMax™, jotka ovat osoittautuneet erittäin suosituiksi pelaajien keskuudessa.

Kreikkaan saapuminen ja sen läsnäolon vahvistaminen muilla säännellyillä markkinoilla on tärkeä virstanpylväs Yggdrasilin kannalta, kun toimittaja jatkaa maailmanlaajuista kasvupolkuaan vakiinnuttaen asemansa maailman johtavana online-rahapelisisällön julkaisijana.

Kaizen Group on tunnettu ja arvostettu operaattori, emmekä voisi ajatella parempaa kumppania päästä Kreikkaan ja laajentaa muilla keskeisillä markkinoilla yhdessä.Olemme erittäin ylpeitä sisältövalikoimastamme ja ensi vuonna esittelemme entistäkin parempia pelejä, jotka tarjoavat parempia pelaajakokemuksia.

Andrew Pegler, Yggdrasilin kaupallisen toiminnan johtaja

Yggdrasil on vakiintunut toimittaja, jolla on ylivoimainen pelivalikoima, ja tämä kumppanuus näkee meidät merkittävästi lisäämään pelitarjontaamme ainutlaatuisella uudella sisällöllä, innovatiivisella mekaniikalla, ominaisuuksilla ja teemoilla. Olemme innoissamme voidessamme tarjota heidän sisältöään pelaajillemme Kreikassa ja odotamme innolla kumppanuutemme vahvistamista kaikilla markkinoilla

Dimokratis Papadimos RNG Casino Manager Kaizen Group
Kaizen Gamin on rakentamassa uutta pääkonttoriaan, jonka pitäisi valmistua tulevana keväänä