Lordi Reel Monstersin julkaisun myötä Play ’n Go:n kaverit istuivat alas tärkeimmän hirviömiehen kanssa, herra Lordi.

Hän kertoo meille, miten hänen mallinsa heräävät eloon, hänen suosikki rock-albuminsa ja millaista oli työskennellä heidän ensimmäisen pelinsä parissa bändinä.

Palautus%/RTP 96,20

Mitä fanisi voivat odottaa Lordi Reel Monstersilta?

Luulen, että fanit voivat odottaa todellista Lordi-kokemusta . Jokainen yksityiskohta tässä pelissä on henkilökohtaisesti minun valvonnassani. Joten toivon, että fanit arvostavat koko ponnistelua, joka on tehty tämän eteen. Joten se on todellinen Lordi-kolikkopeli .

Kaksi alkuperäistä kappaletta luotiin vain kolikkopeliä varten, Reel Monsters ja Better Hate than Never. Oliko pelkästään pelin kirjoittaminen erilainen kuin kappaleen kirjoittaminen albumillesi?

Koska kirjoitan koko ajan, kirjoitan uutta musiikkia koko ajan.

Minulle se ei eroa siitä, missä se luodaan. Olipa se luotu esimerkiksi Lordi-albumille tai tällaiselle pelille. Se ei kuitenkaan eroa toisistaan prosessissa. Paitsi että sanoitusten on oltava hieman sävytettyjä kuin mitä yleensä kirjoittaisin.

Mutta muuten Lordi on Lordi. Ei siinä ole eroa. Koska se mitä kirjoitan on se, mitä kirjoitan, mitä tulee ulos, tulee ulos.

Millaista oli tehdä yhteistyötä Play’n GO:n kanssa?

Se oli aika mielenkiintoista minulle henkilökohtaisesti, koska tämä on ensimmäinen kerta, kun Lordi bändinä tai minä henkilökohtaisesti.

Emme ole ennen sekaantuneet tällaiseen. Ei pelimaailmassa, periaatteessa missään mielessä. Joten se oli aika mielenkiintoista kyllä.

Kaikki pukusi ovat mahtavia, jos voisit päättää käyttää yhtä bändikaverisi puvuista päivän ajan, mikä se olisi ja miksi?

Pitäisin ehdottomasti Hellan pukua, koska luulen kantavani sitä niin hyvin. Tiedäthän, ryömimässä pois ja ravistelemassa takapuoltani.

Minusta tulisi kuuma äiti.

Onko viestejä faneillesi, jotka eivät ole käyneet Lordin konsertissa vähään aikaan?

Minäkään en ole ollut Lordin konsertissa vähään aikaan. Koeta kestää.

Tapaamme nopeammin kuin arvaatkaan. Mielestäni tämä on oikeastaan hyvä hengähdystauko ainakin minulle henkilökohtaisesti.

Tämä tauko on ollut aika hyvä. Nyt on uutta energiaa.

Näytit meille todella, miten Monster Rock tehdään vuoden 2006 Euroviisuissa Hard Rock Hallelujahin kanssa.

Milloin se kirjoitettiin?

Itse kappale on kirjoitettu vuonna 2005, luulisin keväällä? Kappaleen pääteema minulle on kappaleen varsinainen esittely, kosketinsoittimien intro, josta koko idea tuli. En muista mitään erityistä siitä laulusta. Se oli vain yksi laulu muiden joukossa.

Kauanko sen kirjoittaminen kesti?

En muista, kuinka kauan siinä kesti. Yleensä kirjoitan nopeasti, joten luultavasti muutaman tunnin? Olen nopea kirjoittaja. Kirjoitan laulun yhdellä kertaa. En yleensä palaa lauluun kuten seuraavana päivänä ja ala säätää sitä.

Vaikka Hard Rock Hallelujahin  kanssa muutin säkeistöä myöhemmin. Muutamaa kuukautta myöhemmin, kun demo oli jo valmis. Mutta muutama tunti, kuten kaikki muutkin laulut. Kuten kaikki laulut, joita olen koskaan kirjoittanut.

Onko Euroviisujen ja albumiversion välillä eroja?

Se on paljon erilainen.

Se on minuutin lyhyempi. Koska Euroviisuissa on oltava tiukka 3 minuutin kappale. Et voi mennä sekuntiakaan sen yli. Joten esittely leikataan Euroviisu-versiosta ja myös niin sanottu C-osa tai silta leikataan. Tarkoitan, että se on erilainen, ja mielestäni minulle henkilökohtaisesti kappale on parempi alkuperäisessä muodossaan.

Albumiversio on parempi, koska niin se on kirjoitettu.

Voitko kertoa vähän erityisestä Hard Rock Hallelujah -videosta, joka tallennettiin kotikaupungissasi?

Kun Suomen oli aika isännöidä ensi vuoden Euroviisuja, jotka olivat tietenkin vuonna 2007, he halusivat meidän olevan avausesitys. Yksi keskeisistä ideoista oli edustaa Suomen lisäksi myös Lappia ja koko Pohjoismaita täällä meidän kauttamme. Kuvaamme hard rock hallelujahista uutta versiota  ohjaajan kanssa. Se oli hyvä, melko iso tuotanto päivälleen.

Mielestäni se oli kallein musiikkivideo koskaan Suomessa, ainakin silloin. Ehkä se pitää yhä ennätystä. Esimerkiksi videolla oli koko jäätyneen järven räjähdys. Se ei ole CGI, se on totta. Järvi räjäytettiin ja jää räjäytettiin. Kaikki paloefektit olivat todellisia ja todella kuvattuja kameralla. Se on hieno video. Minulla oli hauskaa. Mutta toisaalta, rakastan videoiden tekemistä.

Jos sinun pitäisi valita, mikä olisi suosikki Lordi-albumisi?

Humanimalit

Entä yksi aliarvostettu Lordi-laulu?

Ne kaikki.

Kaikki ovat aliarvostettuja, koska niiden kaikkien pitäisi olla mainostaulu numero 1, jos minulta kysytään. Koska melkein kaikki ne ovat lempikirjailijani kirjoittamia. Itseni.

Rakastamme estetiikkaasi. Tiedämme, että suunnittelet puvut; Suunnitteletko mitään muuta?

Kyllä vain.

Teen kaikki grafiikat Lordissa. Suunnittelen puvun, meikin, naamiot. Kaikki näkemäsi tavarat ovat minun suunnittelemiani. Ja sen lisäksi, että olen maalannut albumin kansitaidetta, kaikki vihkoset, kaikki, kaikki grafiikat ovat minun tekemiäni.

Kaikki, mitä näet Lordissa, tapahtuu näiden pienten käsien kautta.

Kerro meille salaisuus, mikä on esiesitysrituaalisi?

Yritän tehdä itsestäni kauniin, joten minulla on kolmen tunnin rituaali ennen jokaista esitystä.

Laitoin huulipunaa. Ja rajauskynää.

Mikä on suosikki musiikkimuistosi fanina?

Niitä musiikkimuistoja on paljon.

Mutta sanoisin, että jotkut konsertit ja minulle yksi suosikkimuistoistani on itse asiassa soittaa samalla lavalla Alice Cooperin ja KISS: n kanssa, avautuen heille Uudessa-Seelannissa, se oli hienoa. Siellä oli festivaali nimeltä ”Rock to Wellington” ja stadionilla, tai jotain sellaista, päivän lasku oli Lordi, Alice Copper ja KISS, joten se oli minulle eräänlainen unelma. Se on hyvä muisto.

Toinen henkilökohtaisempi muistoni, joka minulla on, olin siellä Twisted Sisterin viimeisessä eurooppalaisessa näyttelyssä aikoinaan. Katselin esitystä lavalla ja yksi suurimmista hetkistä oli, kun kitarasoolon aikana Dee Snider juoksee luokseni, halailee minua soolon aikana ja sanoo: ”Dude, voit viedä sen täältä”. Sitten hän juoksi takaisin lavalle ja jatkoi laulamista. Joten se todella kuristi minua, se oli niin siistiä kuulla idoliltasi.

Suosikki rock-albumi, GO!

Destroyer. Koska se on paras.

Minulle se on nostalginen asia, se on ensimmäinen KISS-albumi , jonka omistin. En välttämättä tiedä, onko se musiikillisesti paras. Mutta niin minä aina sanon, koska siinä on God Of Thunder , joka on elämäni tärkein kappale. Jakso. Joten sillä on se, ja sillä on maailman paras albumin kansi.

Kissin  lisäksi se on paras albumin kansi ja koko ilmapiiri, ja kappalevalikoima Destroyer on vain lyömätön.

Mikä on suosikkikaupunkisi kiertueelle?

Ah kaikki tai ei kukaan heistä, kun olet kiertueella, et todellakaan näe kaupunkeja. Kun olet bändissä, et näe kaupunkeja, ellei sinulla ole vapaapäivää siellä. Näet paikat, näet vaiheet ja näet takahuoneet, mutta et näe kaupunkeja. Koska nukun, kun saavumme tapahtumapaikalle, ja on jo pimeää, kun lähdemme tapahtumapaikalta, joten en tiedä, he ovat kaikki samanlaisia.

Quickfire kysymykset

Missä hulluimmat fanit ovat?

Missä hulluimmat fanit ovat? Sanoisin Tšekin tasavalta. He ovat hulluja hyvällä tavalla.

Batman vai Joker?

Jokeri

He-man vai Skeletor?

HA! No niin, Skeletor tietenkin!

Mikä tekee Skeletorista tyylikkäimmän?

Hänen ulkonäkönsä, se ei ole hänen äänensä, vaan hänen ulkonäkönsä.

Koko haastattelu:

Originaali uutinen: https://www.playngo.com/post/when-play-n-go-met-heavy-metal-band-lordi

Odotamme pääsevämme testaamaan peliä lähiaikoina.