Studio nappaa tiimin 24 tunnin viihdesovelluksen Live Play Bingo, jonka suunnitelmissa on skaalata genreä

Kehittäjä ja julkaisija Tripledot Studios on ostanut mobiiliviihdeyrityksen Live Play Mobilen julkistamattomalla summalla.

Live Play Mobile on 50-henkinen tiimi, joka on jaettu neljään toimistoon Bay Areassa, Los Angelesissa, Lontoossa ja Euroopassa, ja se tunnetaan parhaiten live-sovelluksestaan Live Play Bingo, joka lähettää yli 30 peliohjelmaa 24 tuntia vuorokaudessa.

Yritysoston myötä Live Play Mobile jatkaa toimintaansa itsenäisenä yrityksenä, ja perustaja ja toimitusjohtaja Stuart Lewis-Smith ja CCO Geremie Camara säilyttävät asemansa.

”Olemme seuranneet Live Play Mobilea sen perustamisesta lähtien ja uskomme heidän visioonsa luoda uusi hybridipelikategoria, jossa yhdistyvät elävä viihde ja pelit, joita kaikki rakastavat pelata”, sanoi Tripledotin perustaja ja toimitusjohtaja Lior Shiff.

”Live Play Bingo on uskomattoman vakuuttava tuote, jolla on hyvät mahdollisuudet häiritä genreään, ja olemme innoissamme voidessamme vahvistaa sitä Tripledotin todistetulla kyvyllä skaalata pelejä käyttämällä osaamistamme käyttäjien hankinnan, kaupallistamisen ja datavetoisen tuotehallinnan ympärillä.”

Lewis-Smith lisäsi: ”Ensimmäisestä keskustelustamme voimien yhdistämisestä tajusimme heti voiman yhdistää Live Play Mobilen todella eriytetyt pelit Tripledotin maailmanluokan operatiivisiin ominaisuuksiin.”

Viime kuussa Tripledot keräsi 116 miljoonaa dollaria B-sarjan rahoituskierroksella sen jälkeen, kun se keräsi 78 miljoonaa dollaria A-sarjan rahoituksessa viime huhtikuussa.

Studion arvo on nyt yli 1,4 miljardia dollaria.

Live-näytelmä. Rakasta pelaamista

Live Play Mobile välittää pelaajien elämän rikastuttamisesta tosielämän ihmisten vuorovaikutuksella pelialustallamme. Istumme mobiilipelaamisen, suoratoiston ja lineaarisen television risteyksessä. Olemme johtava live-isännöidyssä pelaamisessa matkapuhelimella, tuoden maailmanluokan lähetysviihdettä kämmenellesi, 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa.