Swintt on sopinut suomalaisen PAF-operaattorin kanssa uudesta kumppanuudesta pelien toimittamiseksi sekä Premium- että Select-luetteloistaan.

Tehtyään hyvin töitä Virossa ja Latviassa aiemmin tänä vuonna Swintt pyrkii nyt kasvattamaan eurooppalaista jalanjälkeään sopimuksessa Pafin kanssa, joka on Ahvenanmaan aluehallinnon omistama peliyhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Maarianhaminassa.

Operaattori on mukana useissa yhteisöaloitteissa, jotka jakavat vuosittain noin 20 miljoonaa euroa (21,7 miljoonaa dollaria) terveys-, kulttuuri-, koulutus- ja kestävyyshankkeisiin, mutta Paf tarjoaa myös iGaming-alustan eri säännellyillä markkinoilla.

Eric Castro, Pafin sisältö-, kasino- ja pelipäällikkö, kommentoi: ”Kahden viime vuoden aikana Swintt on vakiinnuttanut asemansa yhtenä alan premium-ohjelmistotoimittajista, ja olemme iloisia voidessamme toivottaa heidät tervetulleiksi mukaan.

”Swintt-pelien isännöinti antaa meille mahdollisuuden tarjota monia uusia ja jännittäviä vaihtoehtoja pelaajillemme ja vahvistaa pafin mainetta edelleen paikkana pelata parasta laadukasta viihdettä.”

Uuden sopimuksensa mukaan Swintt tukee operaattorin iGaming-liiketoimintaa, koska Paf on sitoutunut ottamaan käyttöön palveluntarjoajan yli 120 nimikettä sekä kaikki tulevat julkaisut.

Näiden nimikkeiden joukossa ovat Rock N Ways Xtraways ja Aloha Spirit Xtralock Swinttin Select-linjalta sekä ”Book Unlimited” -valikoima palveluntarjoajan Premium-kokoonpanosta.

”Paf on epäilemättä yksi tunnetuimmista tuotemerkeistä Skandinaviassa ja Itämeren alueella, ja olemme innoissamme voidessamme esitellä täydellisen lähtö- ja saapumisaikojen luettelon alustallaan”, sanoi David Mann, Swinttin kaupallinen johtaja (CCO).

”Uuden kumppanuuden myötä Swintt laajentaa merkittävästi läsnäoloaan useilla keskeisillä markkinoilla ja antaa Paf-pelaajille mahdollisuuden viedä palkitut pelimme kierrokselle.”