Scientific Games on ilmoittanut, että se nimetään uudelleen nimellä ”Light & Wonder” heijastamaan ryhmän siirtymistä pelipalveluihin keskittyväksi yritykseksi.

Uusi tuotemerkki, yritys sanoi, heijastaa ryhmän alustojen välistä lähestymistapaa pelien toimittamiseen maalla sijaitseville kasinoille, verkossa ja mobiililaitteilla sekä oikean rahan että vapaasti pelattavilla sosiaalisilla pelimarkkinoilla.

Viime kuukausina ryhmä on luopunut tietyistä aloista keskittyäkseen enemmän peliliiketoimintaansa.

Lokakuussa konserni teki lopullisen sopimuksen arpajaisliiketoimintansa myymiseksi pääomasijoitusyhtiö Brookfield Business Partnersille 6.05 miljardilla dollarilla, kun se ilmoitti ensimmäisen kerran suunnitelmistaan myydä arpajaisliiketoimintansa kesäkuussa 2021.

Arpajaisliiketoiminta sisältää ratkaisuja, kuten välittömät ja terminaalin luomat arpajaispelit, urheiluvedonlyönti, arpajaisjärjestelmät ja vähittäiskauppatekniikka sekä online-arpajaismarkkinat.

Myös vuonna 2021 Scientific Games suostui myymään urheiluvedonlyöntiosastonsa OpenBetin maailmanlaajuiselle lahjakkuus- ja mediatoimiston holdingyhtiölle Endeavor Groupille.

Muutos pelikeskeiseksi liiketoiminnaksi sisältää myös uuden verkkosivuston, lnw.com, joka sisältää yleiskatsauksen ryhmän peleistä, alustoista, järjestelmistä, pelitilien hallinnasta ja laitteistoista.

Light &wonder toimii oletetulla nimellä, kunnes virallinen nimenmuutos on valmis keväällä 2022. Tuolloin konserni aloittaa kaupankäynnin uudella LNW-osakekurssilla.

Olemme innoissamme voidessamme esitellä maailman Light &Wonderille, yritykselle, joka rakentaa upeita pelejä ja franchising-pelejä, jotka tarjoavat pelaajille saumattoman kokemuksen eri alustoilla.

Tehokas uusi strategiamme vaati vahvan uuden identiteetin erottaakseen meidät ja ainutlaatuiset tarjontamme ja kykymme. Uusi nimemme ja identiteettimme syntyvät voittostrategiastamme johtavaksi tasohyppelypeliyritykseksi ja inspiroivat ihmisiämme tekemään erinomaisia tuotteita pelaajillemme.

Meillä on jo maailmanluokan tiimi, jonka voimanlähteenä ovat alan kirkkaimmat pelintekijät, ja muuttuessamme kasvuyritykseksi, joka investoi ihmisiin ja tuotteisiimme, palvelemme pelaajiamme entistä paremmin missä ja milloin tahansa.

Light &Wonderin toimitusjohtaja Barry Cottle