KaFe Rocksin perustaja Feda Macan liittyy Glitnorin hallitukseen.

Glitnor Group on virallisesti ostanut KaFe Rocksin, iGamingin affiliateyhtiön, jolla on toimintaa kaikkialla Yhdysvalloissa julkistamattomalla maksulla. Tämän kehityksen myötä iGaming Group toivoo laajentavansa vaikutusvaltaansa affiliate-toimintoihin, ja puolestaan liiketoiminnan kasvua.

Maltalla sijaitsevalla KaFe Rocksilla on merkittäviä toimintoja Yhdysvalloissa USCasino.com brändillään.

KaFe Rocksin toimitusjohtaja Simon Pilkington kommentoi: ”Olen ollut erittäin vaikuttunut Glitnorin johtoryhmästä ja olen erittäin innoissani siitä, mitä tulevaisuus tuo sekä KaFe Rocksille että Glitnor Groupille.

”Ensimmäisten keskustelujen alusta lähtien on ollut selvää, että molemmilla yrityksillä on yhteinen visio kasvusta, mutta että ne arvostavat myös sitä ajavia ihmisiä ja uskovat sellaisen kulttuurin kehittämiseen, jossa ihmiset voivat menestyä.”

Tämän sopimuksen ehtojen mukaan KaFe Rocksin perustaja Feda Mecan liittyy operaattorin hallitukseen. Pilkington liittyy Glitnorin johtoryhmään.

Yrityskaupan osalta Glitnor Groupin toimitusjohtaja David Flynn totesi: ”Glitnor ei ujostele pyrkimyksiään tulla johtavaksi igaming-konserniksi, ja KaFe Rocksin ostaminen ja siirtyminen johtavan sukupolven tilaan ovat osoitus tästä.

”KaFe Rocksissa meillä on vakiintunut liiketoiminta, jota johtaa uskomattoman lahjakas tiimi, joka omistaa ja ylläpitää menestyvien, hyvämaineisten kumppanivarojen verkostoa, joka edistää kasvua laajemmalle ryhmälle.”

Kaupan toteutumisen jälkeen KaFe Rocks jatkaa toimintaansa normaalisti hyödyntäen Glitnorin tarjoamaa kasvupotentiaalia.