Ruotsin hallitus on luopunut suunnitelmista asettaa uusia rajoituksia – mukaan lukien 4 000 kruunun talletuskatto nettikasinoille.

Ruotsin hallitus ilmoitti aiemmin tässä kuussa aikovansa ottaa uudelleen käyttöön useita väliaikaisia ​​toimenpiteitä rahapelialalla , mukaan lukien talletuskatto, sen jälkeen, kun aiempi 5 000 kruunun yläraja oli ollut voimassa suuren osan vuosista 2020 ja 2021 .

Katto – muiden toimenpiteiden, kuten 100 kruunun rajan liittymisbonuksille – oli tarkoitus virallistaa tänään (27. tammikuuta) ja astua voimaan 7. helmikuuta, mutta hallitus päätti luopua suunnitelmasta.

Aiemmin tänään valtiosihteeri Alejandro Firpon tapaaneen toimialajärjestön BOS:n pääsihteeri Gustaf Hoffstedt sanoi, että hallitus teki oikean valinnan, koska yläraja ei vähentänyt rahapelaamisen haittoja.

”Se on viisas ja tasapainoinen päätös, jonka hallitus on tehnyt”, Hoffstedt sanoi. ”Osittain pandemian yleisen kehityksen perusteella. Osittain ja ennen kaikkea siksi, että juuri näillä rajoituksilla ei saavutettaisi kansanterveyden suojelun tarkoitusta. 

– Kannatamme pelimarkkinoiden voimakasta sääntelyä, ja tämän edellytyksenä on, että aikomuksesta erilaisilla uudistuksilla voidaan myös odottaa saavuttavan halutun vaikutuksen. Covid-rajoitusten kohdalla näin ei ollut, ja siksi on tervetullutta, että ne poistetaan.”

BOS oli aiemmin kritisoinut sääntöjä vastauksena asiaa koskevaan kuulemiseen. Omassa kuulemisvastauksessaan sääntelijä Spelinspektionen sanoi, ettei se vastusta sääntöjä , kun taas operaattori Kindred sanoi, että ylärajan palauttaminen oli ”huonosti perusteltua” .

Aiemmin tänään Ruotsin hallitus ilmoitti lukuisista muista rahapelialaa koskevista säännöistä, mukaan lukien peliohjelmistojen lisenssin käyttöönotosta pelitoimittajille sekä uudesta mainonnan valvonnasta.

Carnival News toimittaa päivttäin uutisia e-urheilusta, sekä viihteestä. Oheessa linkit itse kullekin aiheelle.