Binaaristen optioiden ja valuuttakauppayhtiö IG Group Holdings raportoivat ”ennätystuloista ja -voitoista” tilikautensa kuudelta ensimmäiseltä kuukaudelta, joka päättyi 30.11.2021.

Yrityksen liikevaihto oli 471,9 miljoonaa puntaa, mikä on 16 % enemmän kuin edellisen vuoden vastaavana aikana. Suurin osa kokonaistuloista – 398,4 miljoonaa puntaa – tuli OTC-velkavaikutteisista johdannaisista.

Pörssijohdannaiset lisäsivät 57,6 miljoonaa puntaa, kun taas osakekaupan ja sijoitusten osuus 15,9 miljoonaa puntaa.

Yhdistynyt kuningaskunta osoittautui tuottoisimmaksi alueeksi ajanjakson aikana, ja se tuotti 177,5 miljoonaa puntaa. Tätä seurasivat Yhdysvallat 61,4 miljoonalla puntaa, EU 55,1 miljoonalla puntaa ja Australia 48,8 miljoonalla punnalla.

Jakson toimintakulut olivat 222,3 miljoonaa puntaa, mikä on 22,0 % enemmän kuin vuonna 2021. Suurin kulu oli 69,0 miljoonan punnan kiinteä palkkio, jota seurasivat 38,0 miljoonaa puntaa mainonta- ja markkinointikulut. Liikevaihtokustannukset olivat 19,0 miljoonaa puntaa, IT-kulut 15,7 miljoonaa puntaa, ja poistot olivat 13,9 miljoonaa puntaa.

Liikevoitto oli 251,0 miljoonaa puntaa. Kun otetaan huomioon 42,6 miljoonan punnan verokulut, 4,8 miljoonan punnan rahoituskulut ja 1,0 miljoonan punnan tappiot osakkuusyhtiöiltä, ​​tilikauden voitto oli 202,6 miljoonaa puntaa, mikä tarkoittaa 8,0 %:n kasvua.

Toimitusjohtaja June Felix sanoi: ”Tämä on ollut erinomaisen suorituskyvyn ajanjakso ennätyksellisen tulon ja voiton kera. Sen jälkeen kun lanseerasimme uuden strategiamme kolme vuotta sitten, konserni on muuttunut Iso-Britannia-keskeisestä, CFD-keskeisestä yrityksestä maailmanlaajuiseksi finanssiteknologiayritykseksi, jolla on usean tuotteen kaupankäyntialusta.

”Uskomme, että kollektiivisen talouslukutaidon kohottaminen vahvistaa pitkäikäisyyttämme yrityksenä ja samalla parantaa mahdollisia tuloksia kaikille yhteisöissä, joissa toimimme. Olemme täällä voittamaan – asiakkaamme, sijoittajamme ja yhteiskunnan parantamisen vuoksi.

IG Group sai kauden aikana päätökseen myös välitys- ja sijoittajakoulutusalustan Tastytraden oston ja kauppa saatiin päätökseen kesäkuussa 2021.

Felix lisäsi: ”Tastytrade-yritysosto kesäkuussa 2021 toi askeleen muutoksen tavoittavuuteen ja tuotetarjontaamme. Täydentävien kykyjemme ja tastytraden palkitun teknologia-alustan ja houkuttelevan, erottuvan koulutussisällön tukemana IG:llä on hyvät mahdollisuudet hyödyntää maailmanlaajuisia rakenteellisia muutoksia kohti itseohjautuvaa kaupankäyntiä ja tarjota jatkuvaa kestävää kasvua.

Carnival News toimittaa päivttäin uutisia e-urheilusta, sekä viihteestä. Oheessa linkit itse kullekin aiheelle.