Playtechin omistama kolikkopelien kehittäjä Quickspin on ylentänyt Panagiotis Chryssovitsanosin operatiivisesta johtajasta toimitusjohtajaksi, ja muutos tulee voimaan välittömästi.

Hän on korvannut Quickspinin perustajan Daniel Lindbergin, joka jättää toimitusjohtajan roolin ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun hän perusti yrityksen vuonna 2011. Lindberg sanoi jäävänsä Quickspinin hallitukseen tukemaan Chryssovitsanosin siirtymistä operatiivisesta johtajasta toimitusjohtajaksi.

Chryssovitsanos aloitti Quickspinin teknologiajohtajana vuonna 2013, ennen kuin roolia laajennettiin kattamaan operatiivinen johtajavastuu vuonna 2020.

Ennen Quickspiniä hän toimi useissa johtotehtävissä peli- ja konsultointialoilla. Hänen ylennyksestään toimitusjohtajaksi ilmoitettiin ensimmäisen kerran kesäkuussa.

Luovuttaminen Jotisille tuntuu luonnolliselta etenemiseltä Quickspinin kehityksessä. Olen aina sanonut, etten lähtisi ennen kuin kaikki tulevan menestyksen peruskappaleet ovat paikoillaan, ja se aika on nyt.

Daniel Lindberg

Olen erittäin iloinen voidessani ilmoittaa, että luovutan toimitusjohtajan roolin Panagiotis Chryssovitsanosille. Jotis on ollut Quickspinin palveluksessa lähes vuosikymmenen ja hänellä on laaja tietämys yrityksestä ja teollisuudesta, ja hän on täydellinen ehdokas. Olen varma, että hänen taidoillaan ja asiantuntemuksellaan hän pääsee vauhtiin. Pysyn mukana jonkin aikaa eri roolissa tukeakseni häntä hänen siirtyessään operatiivisesta johtajasta toimitusjohtajaksi. Lähes 11 vuotta on kulunut siitä, kun perustin Quickspinin yhdessä ystävieni Matsin ja Joachimin kanssa, ja olen uskomattoman ylpeä siitä, mitä olemme luoneet vuosien varrella: edistyksestä, jota olemme saavuttaneet alalla, mitä olemme saavuttaneet tiiminä ja yrityksestä, joka meistä on tullut. Luovuttaminen Jotisille tuntuu luonnolliselta etenemiseltä Quickspinin kehityksessä. Olen aina sanonut, etten lähtisi ennen kuin kaikki tulevan menestyksen peruskappaleet ovat paikoillaan, ja se aika on nyt.”

Jatkaa Daniel

Siellä on monia mahdollisuuksia, ja aion työskennellä väsymättä yhteisen strategiamme ja visiomme saavuttamiseksi ohjata tämä alus tulevaisuuteen. Olen varma, että paras on vielä edessä.

Panagiotis Chryssovitsanos

Lontoossa noteerattu Playtech osti ruotsalaisen kolikkopelien asiantuntijan Quickspinin 56 miljoonalla dollarilla vuonna 2016.

On suuri kunnia saada tämä mahdollisuus, ja olen nöyrä siitä luottamuksesta, jonka Daniel on minuun kohdistanut, koska hän on todella elänyt ja hengittänyt Quickspiniä jo 11 vuoden ajan. Olen Danielin kanssa samaa mieltä siitä, mikä on kantamme ja mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Tänä päivänä olemme kaikin tavoin vahvempi ja asiantuntevampi yritys – yritys, joka hallitsee liiketoimintaansa ja kohtaloaan.

Chryssovitsanos lisäsi

Meillä on fantastinen tiimi, ja olen erittäin innoissani voidessani tutkia, mitä voimme saavuttaa yhdessä yrityksenä. Odotan myös innolla, että pääsen tekemään entistä tiiviimpää yhteistyötä Playtechin kollegoidemme kanssa, ja olen varma, että meillä on lähitulevaisuudessa jännittäviä uutisia kerrottavana.

Siellä on monia mahdollisuuksia, ja aion työskennellä väsymättä yhteisen strategiamme ja visiomme saavuttamiseksi, ohjata tätä laivaa tulevaisuuteen. Olen varma, että paras on vielä edessä.

Chryssovitsanos