Maailman johtavan peliviihdetoimittaja Play´n GO:n pelit tulevat ensimmäistä kertaa Nederlandse Loterijin pelaajien saataville suoran integraation kautta Play’n GO:n maailman johtava pelivalikoima annetaan Nederlandse Loterijin pelaajien käyttöön ensimmäistä kertaa tänään julkistetun sopimuksen jälkeen.

Ruotsalaisen toimittajan pelit, jotka ovat jo osoittautuneet suosituiksi äskettäin säännellyillä hollantilaisilla iGaming-markkinoilla, kuten Rise of Olympus, Book of Dead, Gigantoonz ja Super Flip, on asetettu ilahduttamaan ja viihdyttämään uutta yleisöä suoran teknisen integraation jälkeen Nederlandse Loterijin kanssa.

Stuart Trigwell, Play’n GO: n myyntipäällikkö Länsi-Euroopassa, sanoi: ”Äskettäin säännellyt Alankomaiden markkinat ovat yksi alan jännittävimmistä juuri nyt, ja kaikki Play’n GO: ssa odottavat innolla hauskanpitoa ja viihdettä Nederlandse Loterijin pelaajille.

”Nederlandse Loterij ja Play’n GO ovat luonnollisia kumppaneita monin tavoin, ei vähiten siksi, että meillä on samanlaiset arvot pelaajien turvallisuuden, vastuullisen toiminnan ja sen varmistamisen suhteen, että pelaaminen on ennen kaikkea hauskaa.

”Tämä sopimus on vasta alkua sille, mikä toivottavasti on pitkä kumppanuus, jossa kehitetään yksinomaista ja paikallista sisältöä sen varmistamiseksi, että hollantilaisen arpajaisten pelaajat nauttivat peliviihteestä, joka resonoi heidän kanssaan.”

Nederlandse Loterij on Alankomaiden suurin rahapelien tarjoaja, ja se perustettiin vuonna 2016 Nederlandse Staatsloterijin ja De Lotton yhdistymisestä.

Play’n GO oli yksi ensimmäisistä toimittajista, joka lansasi pelejä äskettäin säännellyillä Alankomaiden markkinoilla, ja yli 200 korkealaatuista nimikettä elää ja oli valmis ensimmäiseen toimintapäivään lokakuussa 2021.