Verkkomaksutoimittaja AstroPay tarjoaa nyt asiakkailleen mahdollisuuden ostaa ja myydä kryptovaluutalla.

AstroPaylla on maailmanlaajuisesti yli viisi miljoonaa käyttäjää, ja se tunnustaa digitaalisten resurssien maailman kehityksen, joten se on tarjonnut tämän uuden ratkaisun sovelluksensa ja verkkosovelluksensa kautta. Yhtiö pitää tätä kustannustehokkaana tapana käydä kauppaa kryptovaluutoilla maksamatta osto-, kauppa-, siirto- tai ylläpitomaksuja.

Astropayn toimitusjohtaja Mikael Lijtenstein kommentoi: ”Olemme innoissamme voidessamme lanseerata kryptovaluuttatarjouksemme, joka asettaa meidät kansainvälisten maksuratkaisujen eturintamaan. Tämän tarjouksen avulla haluamme palvella nuorempia käyttäjiä, jotka ovat taipuvaisempia vaihtamaan kryptovaluuttoja, koska he ovat digitaalisia natiivia.

”AstroPay on toiminut kryptovaluuttojen kanssa yli kaksi vuotta ja päätimme, että nyt on oikea aika tarjota käyttäjillemme mahdollisuus käydä kauppaa näillä digitaalisilla resursseilla.”

Tämän digitaalisen lompakon lisääminen tukee erilaisia kryptovaluuttoja, kuten Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin ja Cardano, jotka kaikki voidaan hankkia paikallisessa valuutassa tai Yhdysvaltain dollareissa.

Prosessiin kuuluu, että käyttäjä valitsee haluamansa kauppavaihtoehdon ja seuraa muutamia vaiheita kryptovaluuttojen ostamiseen kussakin maassa saatavilla olevien paikallisten maksuvaihtoehtojen kautta.

AstroPay on latinalaisen Amerikan ensimmäinen digitaalinen lompakko, joka tarjoaa Cardano-lohkoketjutunnuksia. Yhtiö uskoo, että tämä vaihe laajentaa liiketoimintaansa ja laajentaa samalla käyttäjävalikoimaansa.

Lijtenstein jatkoi: ”Lanseeraus on osoitus yrityksen sitoutumisesta jatkaa kauppiaiden ja käyttäjien tukemista ottamalla käyttöön uusimmat teknologiset innovaatiot.

”Kryptovaluuttamarkkinoiden koko on kasvanut eksponentiaalisesti sen jälkeen, kun Bitcoin lanseerattiin muutama vuosi sitten, ja uskomme, että ala on valmis eksponentiaaliseen kasvuun, erityisesti uuden Web 3.0: n ohjaamana.”

Astropay on latinalaisen Amerikan ensimmäinen digitaalinen lompakko, joka tarjoaa Cardano (ADA) -lohkoketjutunnuksia. Tämä huipputarjous säilyttää innovoimisen jatkumisen alueen.

Kryptovaluuttatarjonnan myötä AstroPay laajentaa liiketoimintaansa tavoittaakseen laajemman käyttäjävalikoiman. Vaihtoehto on tällä hetkellä saatavilla valituilla kehittyvillä markkinoilla, ja sitä on tarkoitus ottaa käyttöön edelleen.

Tietoja Astropaysta

Vuonna 2009 perustettu AstroPay on edelläkävijä globaaleilla maksuratkaisuissa. Se on maksuratkaisu miljoonille kuluttajille ympäri maailmaa, jotka haluavat tehdä verkko-ostoksia kansainvälisillä sivustoilla, ja sen tarkoituksena on myös auttaa kauppiaita pääsemään markkinoille helpommin ja turvallisemmin.

AstroPaylla on vahva läsnäolo ja vankka kokemus maksuratkaisujen toimittamisesta kehittyvillä markkinoilla, ja se on nyt saatavilla maailmanlaajuisesti ja palvelee enemmän asiakkaita Euroopassa, Aasiassa, Afrikassa ja Latinalaisessa Amerikassa.

AstroPaylla on toimistot Isossa-Britanniassa ja Latinalaisessa Amerikassa, ja sillä on yli viisi miljoonaa käyttäjää, 500 kauppiasta ja yli 200 maksutapaa maailmanlaajuisesti. AstroPayn takana olevalla tiimillä on laaja kokemus eri markkinoiden erityispiirteiden käsittelystä ja tehokkaan ratkaisun tarjoamisesta kaikille asiakkailleen: kauppiaille, loppukäyttäjille ja liikekumppaneille.

Lähde: https://www.astropay.com/2022/02/01/astropay-launches-cryptocurrency-offering/?lang=en