Yritysten välinen vedonlyöntialusta Novusbet  on solminut uuden kumppanuuden Oddin.gg kanssa , joka on arvostettu vedonlyöntiratkaisujen tarjoaja kilpailukykyiselle videopelisegmentille tai esportsille.  Tämän seurauksena Novusbet hyötyy Oddinin edistyneistä esports-vedonlyöntiratkaisuista, joiden avulla se voi saada jalansijaa nopeasti laajenevassa esports-pystyssä.

Me Carnival News Companyssä olemme panostamassa entistä enemmän nimenomaan Eurheilun eli Esportsin seurantaan ja tarjontaan niin suomeksi, englanniksi kuin saksaksi.

Lisää esportsia iGaming-brändeihin

Vaikka esports-vedonlyöntimarkkinoiden tarkkaa kokoa ei ole määritelty, ja useimmat alan asiantuntijat eivät odota yksittäisen vedon koon ylittävän urheilussa pelatun, kokonaisvolyymi kasvaa jatkuvasti. Novusbetin mukaan tästä tilasta voidaan edelleen saada ”suuria, enimmäkseen hyödyntämättömiä” tuloja.

Jatkossa Novus työskentelee Oddin.gg: n iFrame-esports-vedonlyöntiratkaisun kanssa, jonka avulla brändi voi tarjota räätälöityjä tarjouksia asiakkaille Afrikassa ja Latinalaisessa Amerikassa, jossa kumppanuus keskittyy tulevina kuukausina.

Kommentoidessaan tätä yhteistyötä Novusbetin operatiivinen johtaja Simone Suppa  toivotti Oddin.gg tervetulleeksi ja kiitti alustaa asemastaan esports-markkinoilla, mikä erottaa sen kilpailusta:

”Olemme innoissamme voidessamme lanseerata iFrame-kehyksen asiakkaillemme, jotka hyötyvät innovaatiosta ja edistyneestä teknologiasta, jota Oddin.gg tuo edelleen esports-tilaan.”

Koska Oddin.gg ja Novusbetin on vielä viimeisteltävä tuotteen integrointi, Novusbet odottaa olevansa valmis tarjoamaan pääsyn korkean liikenteen kilpailukykyisiin peleihin, kuten Dota 2, League of Legends ja Counter-Strike: Global Offensive seuraavien kuukausien aikana.

Odin.gg tavoittamaan ”kymmeniä miljoonia” uusia asiakkaita

Oddin.gg on optimistinen siitä, mitä integrointi alustaan tarkoittaa. Oddinin toimitusjohtajan ja perustajan Marek Sucharin mukaan alustan pitäisi pystyä tavoittamaan ”kymmeniä miljoonia potentiaalisia uusia asiakkaita”.

Sucharin ennuste on yhdenmukainen yleisen ajatuksen kanssa, että vaikka panoskohtainen volyymi ei välttämättä ole suuri esports-vedonlyöntitilassa, tällaisista kilpailuista kiinnostunut yleisö voi saavuttaa jopa perinteisen urheiluvedonlyönnin tai jopa ylittää sen. Yhden arvion mukaan esports-vedonlyöntitulojen pitäisi nousta 13 miljardiin dollariin vuoteen 2025 mennessä.

Suchar väitti, että molemmat yritykset ovat tehneet kovasti työtä tämän kumppanuuden mahdollistamiseksi ja pyrkivät nyt hyödyntämään sen potentiaalia. ”Olemme innoissamme voidessamme luottaa siihen, että tämä uusi kumppanuus laajentaa kattavuuttamme ja odottaa pitkää ja vaurasta suhdetta”, Suchar totesi.

Oddin on tällä välin aktiivisesti iskenyt kumppanuuksiin. Yhtiö yhdisti tiiminsä Altenarin kanssa, iGaming-yrityksen, joka pyrki laajentamaan esportsiin vuoden 2021 puolivälissä. Oddin liittyi myös ESIC:n pyrkimyksiin  torjua korruptiota esportsissa viime vuonna.  

Mallina esimerkiksi yksittäisen CS:GO ottelun mahdollisuudet

Match winner
Match winner with handicap (1.5, 2.5 maps)
Exact match score
Map winner Total maps (3.5, 4.5) over/under
Team to win at least 1 map yes/no
Map winner with handicaps (2.5, 5.5, 8.5, 11.5 rounds)
Exact map score Round X winner
Overtime yes/no
First to win X rounds (3, 6, 9, 12)
Total rounds (18.5, 20.5, 22.5, 24.5, 26.5, 28.5) over/under