Minnesotan komitea hyväksyy online-vedonlyöntilait

Minnesotan talon lainsäädäntökomitea on hyväksynyt kaksi lakiesitystä, jotka mahdollistaisivat osavaltion 11 liittovaltion tunnustaman intiaaniheimon online-urheiluvedonlyönnin.

Talous- ja politiikkakomitealle esitettiin heimojen ja kaupallisten urheiluvedonlyöntilaki – House Bill 778 – ja House Bill 167, joilla ei alun perin ollut mitään tekemistä urheiluvedonlyöntien kanssa ja jotka käsittelivät sen sijaan tuomioistuntoja.

Se päätti kuitenkin muuttaa molempia lakiehdotuksia tuottaakseen identtisiä osia urheiluvedonlyönnistä, joissa vedonlyöntiä voivat harjoittaa osavaltion tunnustetut heimot.

Molemmat lakiehdotukset mahdollistaisivat vain kaksi urheiluvedonlyönnin päälisenssiä, jotka voidaan myöntää ”järjestöille, jotka koostuvat kahdesta tai useammasta intiaaniheimosta”. 

Näistä luvista yksi tulee yhteisölle, jonka pääkonttori on Interstate Highway 94:n pohjoispuolella ja yksi valtatien eteläpuolella. I-94 tähtää Wisconsinin rajalla lähellä Minneapolisia ja liikkuu luoteeseen ennen kuin lähtee osavaltiosta lähellä Fargoa Pohjois-Dakotassa.

Nämä päälisenssit ovat voimassa 20 vuotta.

Päälisenssinhaltijat voivat sitten tehdä yhteistyötä mobiilivedonlyöntioperaattoreiden kanssa, joiden on oltava alkuperäiskansojen omistuksessa ja haettava omia lisenssejä. Pohjoinen päälisenssinhaltija voi tehdä yhteistyötä enintään seitsemän heimon kanssa ja eteläinen lisenssinhaltija enintään neljän heimon kanssa.

Koska I-94:n pohjoispuolella ja neljä etelässä on seitsemän heimoa, jokainen Minnesotan heimo voisi harjoittaa urheiluvedonlyöntiä.

Heimot – jotka maksaisivat vuosittaisen 2 125 dollarin alilisensointimaksun – voivat vuorostaan ​​tehdä yhteistyötä yhden alustan tarjoajan kanssa.

Laskujen veroprosenttia ei ole vielä päätetty.

Jotta laki tulisi voimaan, Minnesotan kuvernöörin on neuvoteltava uusista heimosopimuksista kunkin 11 heimon kanssa, jotta luokan III urheiluvedonlyönti sallitaan.

House Bill 778:n edellinen versio ei sisältänyt master-lisenssejä, vaan sen sijaan antoi kilparadoille ja heimooperaattoreille mahdollisuuden hakea vedonlyöntilisenssejä.

Viime vuonna osavaltion senaattorit esittelivät lain online- ja vähittäisurheiluvedonlyönnin sallimisesta. Se ei kuitenkaan päässyt äänestykseen sen jälkeen, kun se lähetettiin osavaltion valtionvarain ja politiikkaan sekä vaaleihin.

Carnival News toimittaa päivttäin uutisia e-urheilusta, sekä viihteestä. Oheessa linkit itse kullekin aiheelle.