EveryMatrix on ilmoittanut strategisesta sijoituksesta pelistudion startup-yritykseen Jelly Entertainmentiin.

Teknologiatoimittaja ei ole julkistanut investointien tasoa tai hankkimaansa osuutta Jellystä, mutta sanoi, että muutos vahvistaisi sen markkina-asemaa pelikehitystoimialalla.

Jelly, oikean rahan pelien studio, perustettiin Isossa-Britanniassa vuonna 2020, ja siitä tulee toinen pelialan yritys, joka on houkutellut investointeja EveryMatrixista alle vuodessa. Sopimus ruotsalaisella listalla olevan LL Lucky Gamesin – joka tunnetaan myös nimellä Lady Luck Games – kanssa julkistettiin viime toukokuussa.

Viimeisimmän sopimuksen mukaan Jelly liittyy palveluntarjoajan pelien yhdistämisalustaan, SlotMatrixiin, rakentaakseen, hallinnoidakseen ja jakaakseen pelejä maailmanlaajuisille operaattoreille, vaikka studio jatkaa kasinosisällön toimittamista olemassa oleville jakelukumppaneilleen.

”Pelaamiseen sijoittaminen on EveryMatrixin strateginen suunta, ja olen iloinen voidessani toivottaa Jellyn tervetulleeksi SlotMatrix RGS -kumppaniohjelmaamme”, EveryMatrixin toimitusjohtaja Ebbe Groes (kuvassa) sanoi.

”Heillä on jo livenä useita nimikkeitä, ja me olemme tehneet vaikutuksen heidän työnsä laadusta ja luovuudesta. Näen pitkän kumppanuuden edessä, ja siksi valitsimme heidät jatkamaan taloudellisia investointejamme avaruudessa.”

David Newstead, Jellyn toimitusjohtaja, sanoi: ”Olemme nyt paremmassa asemassa kuin koskaan aikaisemmin viedäksemme eteenpäin studion laajentamista ja tuotestrategiaamme.

”Meillä on yhteinen näkemys mobiilipelaamisen viihteestä, ja EveryMatrixin Yhdysvaltoja koskevat suunnitelmat, heidän keskittymisensä mukaansatempaavaan sisältöön ja markkinoiden johtava alusta tekevät niistä ihanteellisen keskeisen jakelukumppanin Jellylle tuotesuunnitelman nopeuttamiseksi ja jalanjäljen kasvattamiseksi Yhdysvalloissa. ja Euroopan markkinoille.”

Ashley Bloor, SlotMatrix RGS:n toimitusjohtaja, lisäsi, että EveryMatrixin uusi sijoitus Jellyyn antaisi operaattoreille enemmän ”korkealaatuista, mobiilipainotteista sisältöä”.

Investoinnista ilmoitettiin sen jälkeen, kun EveryMatrix ilmoitti viime kuussa liikevaihdon ja tuloksen ennen korkoja, veroja ja poistoja tai tilikauden 2021 vuosittaisen kasvun huolimatta uusien Saksan säännösten negatiivisesta vaikutuksesta.

Viime vuonna EveryMatrix avasi Armadillo Studiosin Yhdysvalloissa – sen ensimmäisen iGaming-studiosijoituksensa maassa – samalla kun se lanseerasi myös New Jerseyssä ja haki lisenssejä Michiganissa ja Länsi-Virginiassa.

Carnival News toimittaa päivttäin uutisia e-urheilusta, sekä viihteestä. Oheessa linkit itse kullekin aiheelle.