ISLE OF MAN, 3.5.2022 – Microgaming on saanut päätökseen jakeluliiketoimintansa ja online-pelivalikoimansa myynnin alan johtavalle pelitoimittajalle Games Global Limitedille.

Sopimuksen mukaan Games Global on hankkinut laajan taustaluettelon eksklusiivisesta pelisisällöstä ja saavuttanut myös laajan asiakasverkoston, jolla on yli 900 maailmanlaajuista pelibrändiä.

Kun myynti on suljettu, Microgaming keskittyy nyt jatkamaan alustajärjestelmien ja -palvelujen tarjoamista johtaville online-pelibrändeille, mukaan lukien Games Global ja sen asiakkaat.

Mansaarella toimiva yritys jatkaa myös oman urheiluvedonlyöntiohjelmistonsa lisensointia alan johtavalle urheiluvedonlyöntioperaattorille Betwaylle samalla kun se investoi teknologiaan ja rakentaa sitä.

Vuoden 2021 alussa perustettu Games Global on yksityinen pääomatukiyritys, jota johtavat toimitusjohtaja Walter Bugno, entinen IGT ja Lottomatica, ja talousjohtaja Tim Mickley, aiemmin SafeCharge ja Playtech.


Se on jännittävä virstanpylväs sekä Microgamingille että Games Globalille, ja se huipentuu kuukausien kovaan työhön ja omistautumiseen molempien osapuolten joukkueista. Online-peliteollisuus tarjoaa epäilemättä runsaasti mahdollisuuksia Games Globalille, ja toivotamme heille parasta heidän matkalleen eteenpäin.

Andrew Clucas Microgamingin toimitusjohtaja

Olemme innoissamme Games Globalin täydellisestä operatiivisesta lanseerauksesta ja toivotamme tervetulleeksi uuden aikakauden iGamingissa. Microgamingin historiallinen perintö ja vaikutus teollisuuteen on ollut merkittävä, ja toivotamme organisaatiolle kaikkea hyvää seuraavassa luvussa

Walter Bugno Games Global Limitedin toimitusjohtaja