Aspire Global on allekirjoittanut sopimuksen täyden avaimet käteen -alustaratkaisunsa tarjoamisesta, mukaan lukien hallitut palvelut johtavalle esports-vedonlyöntiyhtiölle WIN Groupille. Sopimus sisältää WIN Groupin olemassa olevan esports-sivuston siirtymisen Aspire Globalin Core Platformiin (PAM).

Aspire Global tarjoaa BtoBet-urheiluvedonlyöntinsä kautta täyden oman pelitarjontansa, joka koostuu alustasta (PAM), kasinopeleistä ja urheiluvedonlyönnistä. Osana muuttoprosessia Aspire Global ottaa neuvoa-antavan lähestymistavan suunnitellakseen muutoksen yksityiskohtaisesti, jotta seisokkeja ei ole. Tämän takana on jo kymmeniä onnistuneita alustasiirtymisiä, jotka Aspire Global on tehnyt viime vuosina.

Esports on iGaming-alan nopeimmin kasvava segmentti, ja WIN Groupilla on suurin esports-mediasivusto win.gg. WIN Group on valinnut Aspire Globalin alustakumppanikseen, kun se tehostaa Winners.bet esports -vedonlyöntisivustonsa maailmanlaajuista käyttöönottoa.

Olemme valmistautuneet Winners.bet-tarjontamme laajaan laajentamiseen, ja Aspire Globalissa olemme löytäneet alustakumppanin, joka vastaa omia tavoitteitamme ja keskittyy globaaliin johtajuuteen markkinoillaan. Markkinajohtajana tiedämme, että esports-vedonlyönnillä on korkeat odotukset käyttökokemuksesta, ja tutkimuksemme osoittaa, että markkinoilla tällä hetkellä olevat alustat eivät ole vastanneet heidän odotuksiaan. Uusi vuoden 2022 alustamme muuttaa tätä tuomalla esports-harrastajalle rakennetun online-vedonlyöntialustan.

WIN Groupin toimitusjohtaja Stephen Shoemaker

Esports on yksi jännittävimmistä segmenteistä iGamingissa, ja olemme päättäneet johtaa kehitystä tällä tärkeällä alalla. Odotamme innolla yhteistyötä WIN Groupin kanssa luodaksemme maailman johtavan pelikokemuksen esportsissa.

Aspire Globalin toimitusjohtaja Tsachi Maimon

Haluatko lukea eurheilusta suomeksi: www.suomiesports.fi – paikka mistä löydät tietoja, mitä lajille kuuluu Suomessa ja maailmalla