Uusimmat tutkijoiden ja pelitalojen ajatukset lohkoteknologian ja NFT-ajatuksien rantautumisesta tuovat otsikoihin lukuja, jotka kertovat että tulevina vuosina pelaamisesta tulee jopa 80 % play-to-earn mallin mukaista. Tämä ei välttämättä aivan heti pidä paikkaansa, mutta antaa kuvan mahdollisesta pelialan tulevaisuudesta. Jos kuitenkin tällainen play-to-earn pelaaminen tulee kasvamaan, mikä on sen suhde nykyaikaisiin nettikasinoihin tai jopa eurheiluun eli Esports-genreen.

Me olemme jo aloittaneet tätä varten oman sivustomme englanniksi, jolla alamme seurata alan kehitystä tarkemmin: www.cryptogaminonline.site – kannatttaa vähintäänkin ottaa seurantaan, vaikkei olisikaan heti nyt hyppäämässä tämän vankkurin kyytiin.

Kryptot eivät valuuttoina ole välttämättä nousseet niin massojen käyttöön kuin kenties teknokraatit olisivat ajatelleet, mutta vähitellen ne tulevat takaportin kautta – pelimaailmojen avustuksella. Ja jälleen kerran pioneerit sekä voittavat, että toiset häviävät omaisuuksia tämän aallon edetessä.

Jos sitten kryptot tuntuvat olevan aivan etäistä asiaa, meillä on teille tarjolla perustietoa suomeksi esimerkiksi uusibittivaluutta.fi sivustolla tai kryptoraha.info sivuston kautta – molemmat näistä sivuista seuraavat maailman lohkoketjujen ja kryptovaluuttojen liikkeitä. Sivustoilla ei ole uutisia aivan joka päivä, mutta vähintään viikoittain sivustot esittelevät otteita näiden markkinoiden liikkeistä ja uutuuksista.

Onko teillä hyvät vierailijamme mielessä jokin tietty teema tai alue, josta toivoisitte saavamme lisää tietoa- voisimme ottaa sen seuraavaksi käsittelyymme toimituksessa.