Novomatic Interactive -divisioona Greentube on ottanut valikoiman peliportfoliotaan suorana Fonbetin kanssa Kreikassa, laajentaen edelleen säänneltyä markkina-kattavuuttaan.

Fonbetin paikallisille pelaajille on alun perin tarjolla kuusi nimikettä, kuten fanien suosikit Book of Ra™ deluxe, Lucky Lady’s Charm™ deluxe  ja  Dolphin’s Pearl™ deluxe. Valikoimaan lisätään pian lisäsisältöä, mukaan lukien Greentuben suosittu Diamond Link- ja Cash Connection -sarja.

Greentuben sisältö on ollut saatavilla Kreikassa useita vuosia, mutta maa siirtyi äskettäin verkkopelaamisen väliaikaisesta oikeudellisesta kehyksestä täysin säännellyksi, jolloin alueelle voi tulla enemmän operaattoreita.

Fonbet on Kreikan johtava operaattori, ja kumppanuuden mukaan Greentube laajentaa merkittävästi kiinnostavan ja viihdyttävän sisältönsä kattavuutta uudelle yleisölle.

Kumppanuus on viimeisin sopimussarjassa, jonka ansiosta Greentube on voinut vahvistaa läsnäoloaan säännellyillä markkinoilla Euroopassa, Latinalaisessa Amerikassa ja Pohjois-Amerikassa.

Lisa Sandner, Greentuben Kreikan myynti- ja avainasiakkuuspäällikkö, sanoi: ”Sisältömme toimii voimakkaasti Kreikan markkinoilla, ja olemme innoissamme voidessamme tavoittaa entistä enemmän paikallisia toimijoita fonbetin, merkittävän ja hyvämaineisen operaattorin, kanssa. Keskitymme edelleen laajentumaan säännellyillä markkinoilla, ja Kreikalla on tärkeä rooli kasvustrategiassamme.”

Fonbetin kansainvälisten toimintojen varapuhemies Yiannis Zafiratos sanoi: ”Greentuben sisältöä ei tarvitse esitellä, ja olemme iloisia voidessamme nyt tarjota asiakkaillemme valikoiman heidän parhaiten suoriutuvia nimikkeitään. Kun tarjontaamme lisätään pian lisää pelejä, odotamme pitkää ja menestyksekästä kumppanuutta.”