Liiketoiminnan ulkopuoliset tulot paransivat PlayStudios:n tulosta, kun sosiaalisen pelin kehittäjän liikevaihto kasvoi 1,2 prosenttia 70,6 miljoonaan dollariin vuoden 2021 kolmannella neljänneksellä.

Kehittäjä sanoi, että vaikka yritys koki konversioprosentit ja pelaajakohtaisen kulutuksen kasvua vuosineljänneksen aikana, suurimman osan tästä kompensoi Covid-19-rajoitusten lieventäminen, mikä tarkoitti, että pelaajilla oli enemmän viihdevaihtoehtoja.

Toimintakulut nousivat kuitenkin nopeammin, ohittaen tulot 12,0 prosentin kasvulla 71,4 miljoonaan dollariin.

PlayStudioiden tulokustannukset olivat 22,3 miljoonaa dollaria, mikä oli 4,7 % vähemmän kuin vuonna 2020, vaikka liikevaihto oli kasvanut.

Myynti- ja markkinointikulut kasvoivat kuitenkin 27,2 prosenttia 19,3 miljoonaan dollariin ja yleiset ja hallintokulut 84,1 prosenttia 8,1 miljoonaan dollariin. Tutkimus- ja kehitysmenot laskivat hieman 14,5 miljoonaan dollariin, kun taas poistot kasvoivat 29,1 % 7,2 miljoonaan dollariin.

Nämä kustannukset tarkoittivat, että PlayStudios raportoi 799 000 dollarin liiketappion edellisvuoden 6,0 miljoonan dollarin liikevoiton jälkeen.

Liiketoiminta sai kuitenkin 11,9 miljoonan dollarin voittoa osakkeiden osto-optioista saatavien velkojen käyvän arvon muutoksista. Tämä oli paljon enemmän kuin 170 000 dollaria, jotka maksettiin korkoina ja muina kuluina, mikä tarkoittaa, että PlayStudios raportoi 10,9 miljoonan dollarin tulot ennen veroja, mikä on 70,3 % enemmän kuin vuotta aiemmin.

Saatuaan 329 000 dollarin veroedun PlayStudioiden lopullinen voitto oli 11,2 miljoonaa dollaria, mikä on 119,5 % enemmän kuin vuonna 2020.

PlayStudiosin toimitusjohtaja Andrew Pascal sanoi, että yritys oli edelleen vakiinnuttanut asemansa johtajana

Sijoituksemme PlayAwards-alustaamme, myVIP-kanta-asiakasohjelmamme kasvu ja pelivalikoimamme laajentaminen pitävät meidät jatkossakin johtajina Rewarded Play -pelissä. Kun talous jatkaa nousemistaan ​​pandemiasta, kanta-asiakasohjelmamme sitoutuminen ja aktiivisuus rohkaisee meitä. Vuosineljänneksen aikana ostettujen palkkioiden määrä kasvoi 169 % edellisvuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna ja 27 % edelliseen vuosineljännekseen verrattuna, kun taas vuosineljänneksen ostojen vähittäismyyntiarvo oli yli 37 miljoonaa dollaria ja lähestyy pandemiaa edeltävää tasoa.

Acies Acquisition Corporationin puheenjohtajana toimii entinen MGM:n puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Jim Murren, joka johti MGM Resortsia 12 vuotta ennen kuin hän erosi maaliskuussa 2020.

Carnival News toimittaa päivttäin uutisia e-urheilusta, sekä viihteestä. Oheessa linkit itse kullekin aiheelle.