Kindred on saanut yksimielisen tuomariston palkinnon vuoden 2022 urayhtiöistä Ruotsissa. Karriärföretagen-järjestö on vuodesta 2011 lähtien myöntänyt arvostetun palkinnon työnantajille, jotka tarjoavat työntekijöilleen ainutlaatuisia kehitys- ja uramahdollisuuksia.

VALETTA, Malta, 6. lokakuuta 2022 /PRNewswire/ — Kindred Group plc, Kindred, Kindred, voi nimetä itsensä vuoden urayhtiöksi 2022 voitettuaan kunnianosoituksen kovan kilpailun keskellä Karriärföretagenin vuosittaisessa seremoniassa ”Stora Karriärdagen”. Kindred voitti rakennusinsinöörien luokan. Kriteerit, kuten houkuttelevuus työnantajana ulkoisissa mittauksissa, läsnäolo ja laatu sosiaalisessa mediassa sekä yrityksen verkkosivujen urasivut painavat voimakkaasti nimitysprosessissa.

Vuoden 2022 alussa Kindred nimettiin yhdeksi Ruotsin houkuttelevimmista työnantajista, ja syyskuussa Kindred sijoittui viidenneksi 173 yrityksestä ”nuorten ammattilaisten” keskuudessa tehdyssä kyselyssä, joka koski heidän valintaansa tulevaksi työnantajaksi.

”Olemme erittäin ylpeitä siitä, että meidät on nimetty vuoden urayhtiöksi 2022. Se on osoitus siitä, että työ, jonka aloitimme yli neljä vuotta sitten Accelerate-ohjelmallamme, joka pyrkii palkkaamaan ja tukemaan äskettäin valmistuneita insinöörejä heidän kehityksessään, on kantanut hedelmää. Niistä 21 työntekijästä, jotka aloittivat ohjelman viimeisen kolmen vuoden aikana, 20 on edelleen Kindredin kanssa. Lahjakkuuksien houkutteleminen on tärkeää, mutta niiden pitäminen on ehkä vieläkin tärkeämpää”, sanoo Johan Engberg, Kindred Groupin Tech Employee Experience Lead.

Vuoden urayhtiön 2022 ehdokas kuuluu seuraavasti:

”Kindred Group on avoin ja vieraanvarainen organisaatio, jossa on hyvät mahdollisuudet tuntea nautintoa työstä, mikä kertoo vankasta työstä työnantajan brändäyksen parissa. Kindred Group on täydellinen työnantaja juniori- ja seniorilahjakkuuksille, jotka etsivät jännittävää uraa. Johan Engbergin johdolla Kindred Group on tehnyt lukuisia aloitteita tehdäkseen Kindredistä houkuttelevan työpaikan. Tämän valossa Karriärföretagen nimeää Kindred Groupin vuoden urayhtiön.”