Kansas ja sen edustajainhuone käsittelee uutta lakiesitystä, jolla pyritään laillistamaan online- ja vähittäisurheiluvedonlyönti Yhdysvaltain osavaltiossa siten, että operaattorit tekevät sopimuksia osavaltion arpajaisten kanssa.

Osavaltion edustajainhuoneen liittovaltion ja osavaltion asioiden komitean tukemassa House Bill 2740:ssä esitetään ehdotuksia nykyisen arpajaislain laajentamiseksi mahdollistamaan online-urheiluvedonlyönti.

Lakiehdotuksessa todetaan, että Kansas Lottery voisi tarjota urheiluvedonlyöntiä yhden tai useamman lottopelilaitoksen johtajan kautta, jotka ovat tehneet sopimuksen loton kanssa.

Jokainen lottopelilaitoksen johtaja rajoittaisi kolmen interaktiivisen urheiluvedonlyöntialustan ylläpitämisen, ja he saisivat myös sopia hyväksytyn interaktiivisen urheiluvedonlyöntialustan kanssa Kansas Lotteryn hyväksynnän edellyttämällä tavalla.

Urheiluvedonlyöntitoimittajien lisenssit olisivat voimassa kaksi vuotta, vaikka arpajaiset voivat myöntää väliaikaisia ​​lisenssejä enintään vuodeksi. Lakiehdotuksessa kerrottiin, että näiden lisenssien maksu päätetään myöhemmin.

Laillinen urheiluvedonlyönti ulotettaisiin myös urheilujoukkueisiin, ja mikä tahansa Kansasissa sijaitseva ammattiurheilujoukkue voisi tehdä sopimuksen lottopelilaitoksen johtajan kanssa.

Lottopelilaitoksen johtaja olisi vastuussa vedonlyöntitarjonnan toiminnasta ja hallinnoinnista, vaikka urheilujoukkue voisi tukea tätä markkinointitoiminnalla.

Verotuksellisesti operaattorit joutuvat maksamaan 20 % urheiluvedonlyönnistä saaduista vedonlyönnistä saaduista tuloista verkossa. Tämä korko on alhaisempi, 14 %, jos vedot on asetettu henkilökohtaisesti lottopelikeskuksessa.

Lakiehdotuksessa ei asetettu mahdollista alkamispäivää, mutta todettiin, että laki tulee voimaan sen jälkeen, kun lakiesitys on julkaistu osavaltion patsaskirjassa.

Samanlainen  lakiesitys  esitettiin suunnilleen samaan aikaan viime vuonna, ja vaikka se hyväksyi senaatin, se ei edennyt edustajainhuoneen ohi.

Carnival News toimittaa päivttäin uutisia e-urheilusta, sekä viihteestä. Oheessa linkit itse kullekin aiheelle.