Hollannin peliviranomainen Kansspelautoriteit (KSA) on myöntänyt BtoBet yhtiölle lisenssin vedonlyöntialustaan.

Aspire Globalin omistama BtoBet sanoi, että sen Neuron 3 -urheiluvedonlyöntialusta on nyt sertifioitu täysin hollantilaisten säännösten mukaiseksi.

Dima Reiderman, BtoBetin operatiivinen johtaja, sanoi: ”Hollannin toimittajalisenssin saaminen tarjoaa BtoBetille merkittäviä kasvumahdollisuuksia, sillä pyrimme tuomaan pelaajille ensiluokkaista vedonlyöntiviihdettä yhdessä paikallisten toimijoiden kanssa.

”Tämä lisenssi odottaa tuloamme Hollannin markkinoille, ja se auttaa vahvistamaan jalansijaamme kypsillä Euroopan markkinoilla, kun jatkamme kasvupolkuamme maailmanlaajuisen markkinoiden laajentumisstrategian avulla.

”Perustan luominen BtoBetin tulolle uusille säännellyille markkinoille korostaa sitoutumistamme vahvistaa asemaamme yhtenä johtavista urheiluvedonlyöntitoimittajista maailmanlaajuisella alalla.”

Uhkapelit Alankomaissa on laillistettu ja säännelty Remote Gambling Actilla . Alun perin lain oli määrä tulla voimaan 1.7.2020 . Useiden viivästysten jälkeen se tuli kuitenkin virallisesti voimaan 1. huhtikuuta 2021, ja sen sijaan salli markkinoiden avaamisen 1. lokakuuta , kuusi kuukautta myöhemmin.

Kuitenkin vain 11 operaattorilla on toimilupa toimia markkinoilla, ja monet muut joutuvat estämään hollantilaisia ​​asiakkaita, kunnes he saavat toimiluvan.

Uutinen tulee sen jälkeen, kun Aspire Global sai Tanskan vedonlyöntilisenssin viime viikolla. Se toimii nyt yli 30 säännellyllä markkinalla Euroopassa, Amerikassa ja Afrikassa. Ne ovat myös jo saaneet jalansijaa Latinalaisessa Amerikassa ja Afrikassa, kun liiketoiminta aikoo edelleen laajentaa Yhdysvaltojen ja Euroopan markkinoita.

Carnival News toimittaa päivttäin uutisia e-urheilusta, sekä viihteestä. Oheessa linkit itse kullekin aiheelle.