Entain Foundation US, operaattorin perustama voittoa tavoittelematon hyväntekeväisyysjärjestö, on tehnyt yhteistyötä entisen National Basketball Associationin (NBA) pelaajan Charles Oakleyn kanssa hyväntekeväisyysaloitteessa.

Uuden kumppanuuden myötä Entain Foundation US sponsoroi urheiluikonin ”Oak Out Hunger” -projektia, joka sisältää koulutusta vastuullisesta pelaamisesta.

Entain Foundation US tarjoaa rahoitusta ja asiantuntemusta uhkapelaamisen ehkäisyyn ja lieventämiseen Charles Oakley Foundationin toteuttamalle aloitteelle.

Sitä tarjotaan muiden tukimuotojen ohella köyhille, vähäosaisille yhteisöille, jotka kohtaavat nälän, riippuvuuden ja taloudellisia haasteita kaupungeissa ympäri Yhdysvaltoja.

Vuoden 2022 alusta lähtien ohjelma toimii kaupungeissa, kuten Los Angelesissa, New Yorkissa, Buffalossa, Philadelphiassa ja New Orleansissa, samaan aikaan suurten urheilutapahtumien kanssa.

Kampanja vierailee myös kaupungeissa, joissa on myös yliopistoja, kuten Indiana University, Michiganin yliopisto ja Michigan State, Ohio State, West Virginia ja Tennessee.

”Tässä on kyse takaisin antamisesta ihmisille, jotka yrittävät selviytyä elämästä”, Oakley sanoi. ”Käyn kaikkialle. Ja näet ihmisten hengailevan kaduilla ilman, että he olisivat saaneet ateriaa. Jotkut heistä käyttävät pienen rahansa rahoittaakseen riippuvuuksia.

”Ohjelmamme on auttaa katkaisemaan tuon kierteen. Anna heille mahdollisuus ja hyvä ateria. Tapaa erilaisia ​​ihmisiä ja pidä hauskaa.”

Entainin Yhdysvaltain sääntelyasioista ja vastuullisesta rahapelaamisesta vastaava vanhempi presidentti sekä Entain Foundation US:n edunvalvoja Martin Lycka lisäsi: ”Urheiluvedonlyönnin yleistyessä monissa Yhdysvaltain osavaltioissa olemme sitoutuneet tekemään kaikkemme varmistaaksemme, että ihmiset vain lyövät vetoa. mihin heillä on varaa – mikä on erityisen tärkeää vähävaraisemmissa yhteisöissä.

”Oak Out Hunger -kampanja on todella ainutlaatuinen – ja tehokas – tarjoamalla välttämättömiä palveluita köyhille ja vähäosaisille kaupunkiyhteisöille kaikkialla Yhdysvalloissa. Oakley Foundation on ihanteellinen kumppani, joka auttaa meitä tavoittamaan eniten tarvitsevat vastuullisen pelaamisen koulutusta.

Carnival News toimittaa päivttäin uutisia e-urheilusta, sekä viihteestä. Oheessa linkit itse kullekin aiheelle.