Betsson AB on ruotsalainen yritys, joka tarjoaa useita online-rahapelituotteita, kuten kasino, pokeri, bingo, urheiluvedonlyönti ja raaputusarpoja yli 20 online-pelibrändin, mukaan lukien Betsson, Betsafe ja NordicBet, kautta. Betsson AB on listattu Nasdaq Stockholm Large Cap -listalla.

Betssonin odotetaan raportoivan 199 miljoonan euron (195–201 miljoonan euron) konserniliikevaihdon Q3:lla, mikä olisi sen toinen peräkkäinen ennätysliikevaihtoneljännes.

Samoin Betssonin odotettu liikevoitto kolmannella vuosineljänneksellä olisi myös kaikkien aikojen ennätys. Se arvioi, että tämä on 37,5 miljoonaa euroa ja 39 miljoonaa euroa.

Jos nämä ennusteet pitävät paikkansa, Betssonin huippulinja on kasvanut vähintään 17 % edellisvuodesta, kun taas liikevoitto on kasvanut vähintään 18 %.

Peräkkäin Betssonin liikevaihto on puolestaan kasvanut 186,3 miljoonasta eurosta, vähintään 7 %,, kun taas liikevoitto on 28 % suurempi.

Yleisesti ottaen asiakasaktiviteetti pysyi korkeana koko Q3:n ajan ja on vastuussa tästä odotetusta kannattavuuden noususta, Betsson sanoi, sekä ”suotuisasta liikevaihtojakaumasta” ja ”skaalautuvasta liiketoimintamallista”.

Useilla markkinoilla kasvu oli erityisen nopeaa, mukaan lukien Latinalainen Amerikka sekä Keski- ja Itä-Eurooppa ja Keski-Aasia (CEECA).

Tämä olisi yhdenmukainen Betssonin Q2-tuloksen kanssa, kun molemmat alueet olivat keskeisiä kasvun ajureita.

Q3 hyötyi kuitenkin myös useimpien suurten eurooppalaisten jalkapalloliigojen varhaisesta alusta tulevien FIFA World Cupin qatarilaisten mm-kisojen vuoksi.

Betsson kertoi myös jatkaneensa urheiluvedonlyöntiliiketoimintansa kehittämistä, vaikka urheiluvedonlyöntimarginaalin odotetaan pysyvän 8,3 prosentissa Q2- ja Q1-tasojen mukaisesti.

Mutta tämä, yhtiö totesi, on ”jonkin verran korkeampi kuin historiallinen keskiarvo”. Betsson totesi: ”Urheiluvedonlyönnistä kehittyy edelleen entistä tärkeämpi osa Betssonin kokonaisliiketoimintaa viime vuosina tehtyjen investointien ansiosta tuotteen vahvistamiseksi ja maantieteellisen laajentumisen ansiosta useille uusille markkinoille.”