Yolo Investments on ostanut julkistamattoman osuuden saksalaisesta pelikehittäjästä Apparat Gamingista jälkimmäisen ensimmäisen sijoituskierroksen aikana.

Guernseyssä toimivan yrityksen perustaja ja pääkumppani Tim Heath totesi, kuinka vaikuttunut hän oli Apparatin ”merkittävästä näkyvyydestä hyvin lyhyessä ajassa”, kun se lisäsi listaansa yli 55 sijoituksen muihin yrityksiin – mukaan lukien Green Jade Games, Turbo Games ja Kalamba , ja totesi, kuinka vaikuttunut hän oli Apparatin ”merkittävästä näkyvyydestä hyvin lyhyessä ajassa”.

Hän kommentoi: ”Etsimme aina startup-yrityksiä, joilla on intohimo evoluutioon, ja Apparat rastittaa tämän ruudun. Meillä Yololla on ”ihmiset ensin” -asenne ja tunnustamme, että Apparat on koonnut hämmästyttävän tiimin luovia henkilöitä, joilla on 360 asteen ymmärrys alasta. Olemme iloisia saadessamme olla osa heidän kehittyvää tarinaansa.”

Heathin ajatusten lisäksi Apparat Gamingin perustaja ja johtaja Alina Dandörfer ilmaisi yrityksen innostuksen Yolon sijoituksen jälkeen ja totesi, että ”he investoivat vain parhaisiin”.

Hän lisäsi: ”Se on todellinen vahvistus kaikelle, minkä eteen olemme työskennelleet. Ja Yolon tuella voimme saavuttaa jopa suuria, hienoja asioita.”

Apparatin viimeisin investointivirta jatkuu vahvana heinäkuun alussa pelikehittäjälle, koska se allekirjoitti äskettäin sisältösopimuksen United Remoten kanssa  integroidakseen koko nimikeluettelonsa jälkimmäisen alustalle.

Apparat Gaming on näiden kahden välisen olemassa olevan suhteen pohjalta – ja kehittäjä käyttää sisällönjakajan Maltan lisenssiä kahden ensimmäisen pelinsä julkaisemiseen – ja on sittemmin varmistanut oman Malta Gaming Authority -lisenssinsä.

Kun se aikoo lanseerata lähtö- ja saapumisaikojaan useammilla lainkäyttöalueilla ja useammalla tuotemerkillä, kehittäjä pyrkii nyt ”hyödyntämään United Remoten tarjoamia markkinoita ja operaattorin tavoittavuutta”.

40 sevens on Apparat Gamingin uusin peli, jonka demo on pelattavissa tästä.

Tietoja Apparat Gamingista:

Apparat Gamingin perusti vuonna 2020 alan veteraanien tiimi, jonka tehtävänä on kehittää kolikkopelejä saksalaisella aksentilla. Apparat Gamingilla on vuosikymmenten kokemus maa- ja online-pelialalta, ja se on sitoutunut toimittamaan kolikkopelejä, jotka täyttävät saksan suunnittelustandardit sekä korkeimman taiteellisen laadun. Apparat Gaming on saanut Malta Gaming Authorityn lisenssin vuonna 2021 ja pakatulla pelisuunnitelmalla, ja siitä on tullut luotettava verkkosisällön toimittaja operaattoreille Saksassa ja muilla Euroopan markkinoilla.
Apparat Gaming tarjoaa saksalaisen stereotypian: laadukkaat tuotteet, luotettavuuden ja sitoutumisen. Eikä mitään huumorintajua. Tämä on iGaming saksalaisella aksentilla.

Oletko kiinnostunut taloudesta?

Talouden asioita käsitellään joka puolella nettiä. Me ehdotamme sinulle tarkistettavaksi esimerkiksi sellaista sivustoa kuin Nettipankkiiri, joka tuo luettavaksi niin lainamarkkinoiden kuin sijoitusmarkkinoiden uutisia.

Hieman eri kantilta talousasioita käsitellään myös Rahanmaailma.fi sivustolla, ja molemmat näistä ovat sivustoja, joilta löytyy uutta luettavaa aina viikoittain.