Sportradarin yhteistyö Uefan kanssa oli ensimmäinen kerta, kun eurooppalaisen jalkapallon hallintoelin kilpailutti tieto oikeuksistaan. Sportradarin urheilusisältökumppanuuksista vastaava toimitusjohtaja David Lampitt selittää tämän kumppanuuden tärkeyden ja sen merkityksen Sportradarin tulevaisuudelle.

Ilmoitus tuli useiden viikkojen korkean profiilin ilmoitusten jälkeen, mukaan lukien kumppanuudet urheilun hallintoelinten, kuten Kansainvälisen tennisliiton (ITF) ja kansainvälisen krikettineuvoston (ICC) kanssa.

”UEFA:n lisääminen sopimuksiimme, joita meillä on muiden liittojen kanssa, vahvistaa oikeuksiamme ulottuvuuden ja kattavuuden suhteen useilla eri alueilla sekä parhaan mahdollisen sisällön rakentamisessa asiakkaillemme ja urheilun faneillemme. .” Sportradarin toimitusjohtaja, urheilusisältökumppanuudet David Lampitt selittää.

Vaikka Sportradar on selvästi iloinen voidessaan lisätä Uefan luetteloonsa, kumppanuus on yhtä merkittävä kuin ensimmäinen kerta, kun hallintoelin on myöntänyt viralliset oikeudet kerätä ja jakaa tietoja toimivaltaansa kuuluvista otteluista. Tämä sisältää suuret miesten ja naisten kilpailut, kuten Mestarien liigan ja EM-kisat.

”Olemme erittäin iloisia, että saimme tämän sopimuksen Uefan kanssa ja että he ovat luottaneet meihin organisaationa”, Lampitt selittää. ”Tämä on ensimmäinen kerta, kun he tuovat virallisen datatuotteen markkinoille, joten se on heidän kannaltaan kriittinen päätös.”

Globaali vetovoima

Euroopan jalkapallon hallintoelimenä sopimus Uefan kanssa on tärkeä voimavara Lampittin mukaan Sportradarin suosituimmalle tarjoukselle.

”Jalkapallo on lajimme ykkönen”, Lampitt selittää. ”Jotta saimme käsityksen siitä, kuinka suuri se on, hyväksyimme 700 miljoonaa jalkapallovetoa vuoden ensimmäisellä neljänneksellä.”

Ja eurooppalaisilla jalkapallon oikeuksilla on maailmanlaajuinen vaikutus. Lampitt huomauttaa, että kaikella, joka perustuu jalkapalloon, on maailmanlaajuista potentiaalia, erityisesti Mestarien liigan kaltaisissa kilpailuissa.

”Mielestäni Uefa ja Uefa-kilpailut ovat kiinteistöjä, joilla on todella maailmanlaajuista vetovoimaa”, Lampitt sanoo. ”Heidän vetovoimansa ulottuu kauas osallistujamaiden ja liigojen rajojen ja Euroopan rajojen ulkopuolelle. Se on yksi niistä asioista, jotka tekevät siitä paljon houkuttelevamman.”

Vaikka tietooikeuskumppanuus on merkittävä askel Sportradarin jatkuvassa kasvussa, sen nykyinen kumppanuus Uefan kanssa puhuu strategisten suhteiden ylläpitämisen tärkeydestä.

Eheyden varmistaminen

Vaikka tiedonjakelukumppanuus on kaupan ydin, Sportradar laajensi hiljaa pitkäaikaista rehellisyyttään Uefan kanssa. Tämä suhde, Lampitt sanoo, loi perustan äskettäin ilmoitetulle kumppanuudelle.

”UEFA on ollut Sportradarin Integrity Services -palveluiden perustana useiden vuosien ajan”, Lampitt sanoo. ”Olemme auttaneet heitä suojelemaan peliä mahdollisilta korruptoijilta yli vuosikymmenen ajan.”

”Suhteen vahvuus ja yhteistyömme onnistuminen on tärkeä tekijä kokonaissopimuksessa.”

Mutta kuten kaikki liiketoiminnan osa-alueet, rehellisyys vaatii tasapainoa.

”Kun keskustelemme siitä, kuinka voimme tukea urheiluorganisaatiota, joka kaupallistaa sisältöään vedonlyöntipaikoilla, tarjoamme tasapainon, jonka avulla ne voivat sovittaa kaupalliset intressinsä urheilunsa rehellisyyteen ottamalla käyttöön vahvimmat suojatoimenpiteet. aika”, Lampitt sanoo.

”Uskon, että se on keskeinen osa päätöstä.”

Luettavaa muualta netistä

Nykyaikana mietitään paljon jo myös tulevaisuutta, kuten älykotien tulevaisuuden turvallisuutta, sekä tulevaisuuden pelimaailmoja. Välillä vain halutaan laittaa vapaalle, vaikkapa vain katselemalla videoita, joissa yhdistyvät kauniit naiset ja nopeat autot. Vai oletko sittenkin enemmän kiinnostunut aivan lähitulevaisuuden autoista, kuten vuoden 2023 tulevista sähköautoista, joista voit lukea https://citycar.fi/parempia-sahkoautoja-vuodelle-2023/ sivustolta.