Esports-sitoutumisalusta Yesports on kerännyt 2.25 miljoonaa dollaria siemenrahoituskierroksensa aikana. Tiedotteen mukaan kerätyt varat menevät NFT-pohjaisen esports-markkinapaikan ja esports-keskittyneen metaversen kehittämiseen eli internet 3.0:aan.

Yesports-metaverse on tiettävästi ensimmäinen ketjujen välinen Metaverse Engagement Platform  (MEP), jonka tarkoituksena on antaa yli 500 miljoonan esports-fanille mahdollisuus olla yhteydessä suosikkijoukkueisiinsa räätälöityihin metaverseen.

Yesportsin sijoittajaluetteloon kuuluvat Polygon Studios, Alphabit, Cosmos, Kernel Ventures, Mozaik Capital ja  NGC Ventures.

Yesportsin toimitusjohtaja ja perustaja Sebastian Quinn puhui ilmoituksesta: ”Web3 ja nouseva metaverse mahdollistaa paljon suuremman fanien osallistumisen, sitoutumisen ja omistajuuden.

”Yesports on Web3-päivitys, jota esports-ala on odottanut, ja toimii portaalina esports-faneille osallistua tähän uuteen paradigmaan. Emme malta odottaa, että saamme rakentaa tiimejä ympäri maailmaa.”

Alusta tarjoaa käyttäjilleen pääsyn yksinomaiseen sisältöön, yhteisöaloitteisiin, tavaroihin ja muuhun hankkimalla tai pitämällä NFT: t.

Lisäksi Yesports aikoo tehdä yhteistyötä esports-tiimien kanssa tarjotakseen faneille yksityisiä metaverse kokemuksia. Sijoituskierros on jatkoa Polygon Studiosin 100 miljoonan dollarin pelikeskeisen NFT-rahaston saamalle alkuperäiselle avustukselle.

Steven Bryson-Haynes, Polygon Studiosin NFT &Gamingin liiketoiminnan kehittämisestävastaavajohtaja, sanoi: ”Yesportsin tiimi rakentaa jotain erittäin arvokasta nopeasti kehittyvälle Web3-maisemalle.

”Esports-alan fanipohja ja katseluluvut kasvavat koko ajan, ja Yesports herättää tämän mahdollistamalla puhaltajien sitoutumisen. Olemme todella innoissamme voidessamme olla mukana tällä kierroksella ja odotamme innolla projektin tukemista tulevina kuukausina.”