Digitaalinen maksualusta Trustly irtisanoo ”noin 120” työntekijää osana saneerausstrategiaa, mutta ei paljastanut, kuinka monet lomautuksista vaikuttavat sen pelidivisioonaan.

Suurin osa työntekijöistä työskentelee Trustlyn pääkonttorissa Tukholmassa.

Tiedottaja kertoi iGB:lle, että irtisanomiset antavat Trustlylle mahdollisuuden keskittyä uudelleen maantieteellisiin ja tuotekohtaisiin painopisteisiinsä, joita se pyrkii yksinkertaistamaan ”vähentämällä rakenteellisia monimutkaisuutta”. He sanoivat kuitenkin, että työntekijöiden määrää kussakin liiketoiminta-alueella ei voitu paljastaa tietosuojasyistä ja koska keskustelut suunnitelman viimeistelystä ovat vielä kesken.

Puhuessaan iGB:lle Trustlyn tiedottaja sanoi, että igaming tulee jatkossakin olemaan ”tärkeä vertikaali” yritykselle.

Trustly sanoi, että tämä antaa yhtiölle mahdollisuuden keskittyä tililtä tilille (A2A) -tuotepalveluihin ja kasvumahdollisuuksiin tavoitteenaan nousta markkinajohtajaksi Euroopassa vuoden 2024 loppuun mennessä.

”Uuden organisaation perustamisen jälkeen, jossa konsernin toiminnot korvataan alueellisilla, ketterämmillä ja asiakaslähtöisemmillä johtoryhmillä ja eurooppalaisen tuotevalikoiman uudelleen kohdentamisen jälkeen, Euroopassa, ensisijaisesti Tukholmassa, tulee irtisanomisia”, yhtiön tiedotteessa sanotaan. .

Trustly puolestaan ​​on nimittänyt johtoryhmän Euroopan laajentumista varten. Uudet nimitykset astuvat voimaan 1. maaliskuuta.

Johan Tjärnberg on nimitetty toimitusjohtajaksi, toimitusjohtajaksi ja konsernijohtajaksi, kuten aiemmin joulukuussa ilmoitettiin. Oscar Berglund, joka erosi Trustlyn toimitusjohtajan tehtävästä viime vuonna, siirtyy liiketoiminnan kehitysjohtajaksi. Tuotepäällikön rooli on nimitetty Sagar Achantalle.

Nykyinen Pohjois-Amerikan joukkue pysyy samana.

”Olemme yhdessä johtoryhmäni kanssa laatineet yritykselle uuden kolmivuotisen kasvusuunnitelman”, Tjärnberg sanoi. ”Suunnitelma perustuu siihen tosiasiaan, että digitaaliset A2A-tapahtumat saavat edelleen jalansijaa muihin maksutapoihin verrattuna, ja Trustlylla on ainutlaatuinen asema jatkaakseen maailmanlaajuisen johtajana näillä markkinoilla.”

”Meillä on selkeä tie, kuinka jatkaa voittoa Atlantin molemmin puolin ja palvella kauppiaita entistä tehokkaammin.”

Carnival News toimittaa päivttäin uutisia e-urheilusta, sekä viihteestä. Oheessa linkit itse kullekin aiheelle.