Jos Suomessa pääsee pelaamaan rahapelejä syöttämällä Veikkauskortin – ei siinä todellisuudessa tunnisteta pelaajaan, vaan ainoastaan se, että joku käytti jotakin voimassa olevaa Veikkauskorttia, mutta Saksassa ollaan viemässä alaikäisten rahapelaamisen vaikeuttaminen aivan uudelle asteelle – jollekin sellaiselle mille olemme jo tottuneet lentokentillä. Itä-Euroopasta löytyy kasinoita, joilla tunnistus tapahtuu sormenjälkitunnistuksella….

Kommission für Jugendmedienschutz

Alaikäisten suojelusta tiedotusvälineissä vastaava komissio Kommission für Jugendmedienschutz (KJM) on tänään antanut myönteisen arvion Incode Technologiesista lisäratkaisuna iän todentamiseen.

Iäntarkistusjärjestelmät ovat yhä vakiintuneempia ja niistä on tulossa uusi standardi. Tämä on myönteistä lasten ja nuorten suojelemiseksi tiedotusvälineissä ja tarjoaa oikeusvarmuutta palveluntarjoajille.

KJM: n puheenjohtaja Tohtori Marc Jan Eumann

Incode Technologiesin ratkaisu vahvistaa käyttäjien iän vahvistamalla käyttäjän henkilökortin selfietä vastaan. Ratkaisu tarjoaa käyttäjälle visuaalisia oppaita, joiden avulla voit varmistaa, että henkilökortti on keskitetty, ennen kuin voit automatisoida henkilöllisyystodistuksen sieppauksen. Sitten se automatisoi selfien kaappaamisen käyttäjälle ja tarjoaa jälleen visuaalisia vihjeitä varmistaakseen, että käyttäjän kasvot ovat keskittyneet ja paras valokuva otetaan. Kun tämä on valmis, Incoden ID Validation -mikropalvelu tunnistaa ja luokittelee asiakirjan, suorittaa testejä aitouden varmistamiseksi ja luo pisteet esitetylle tunnukselle. Tunnuksen vahvistamisessa ratkaisu vahvistaa käyttäjän iän.

Incodella luomme luottamusta digitaaliseen maailmaan helpottamalla, nopeuttamalla ja turvallisempaa, jotta ihmiset voivat vahvistaa ja vahvistaa henkilöllisyytensä maailmanlaajuisesti ja kaikkialla Euroopassa. Saksan rahapeliasetussopimus (Glücksspiel Regulierung Staatsvertrag – GlüNeuRStv) on nyt kriittinen Saksan markkinoiden kannalta. Pelioperaattorit kääntyvät nyt ikävarmennuspalvelujen tarjoajien puoleen, jotka ovat saavuttaneet KJM-hyväksynnän, joten olemme iloisia siitä, että KJM on antanut meille myönteisen päätöksen hakemuksestamme. Tämän onnistuneen KJM-katsauksen avulla Incode Technologies pystyy suojelemaan alaikäisiä Saksassa, erityisesti vähentämään alaikäisten pelaamista ja samalla parantamaan vaatimukset täyttävien pelaajien rekisteröitymisastetta.

Incoden toimitusjohtaja Ricardo Amper

Täyttäessään AML(Anti-Money Laundering) ja KYC (Know Your Customer) -vaatimustenmukaisuusvaatimukset operaattorit haluavat myös, että asiakkailla on sujuva, turvallinen ja kitkaton rekisteröitymis- ja ikävarmennuskokemus, joka on yksinkertainen ja intuitiivinen. Incoden kehittynyt henkilöllisyyden varmennusalusta tekee juuri niin – samalla kun se vähentää dramaattisesti petoksia, varmistaa käyttäjien yksityisyyden ja yksinkertaistaa perehdytystä.

Ikävarmennus verkossa on alue, jolla ei tällä hetkellä ole tiukkoja protokollia ja jossa luottamusta oletetaan tai hyödynnetään. Koska verkkotalous jatkaa nousuaan ja maailma muuttuu yleensä digitaalisemmaksi, yrityksillä on oltava oikeusvarmuus siitä, että kaikki niiden käyttäjät ovat sopivan ikäisiä kuluttaakseen sisältöään.  Nykyiset ikävarmennusratkaisut eivät toimi, ja voimme korjata sen.

Campet jatkaa