Rootz Ltd. saa lisenssin online-kolikkopelien harjoittamiseen Saksassa ja tulee Saksan markkinoille yhtenä ensimmäisistä operaattoreista.

Malta, 22. Syyskuu 2022

Kun osavaltion uhkapelisopimus hyväksyttiin kesällä 2021, liittovaltion ja osavaltioiden hallitukset ovat ensimmäistä kertaa luoneet valtakunnallisen asetuksen online-peliautomaattien toiminnalle. Se keskittyy erityisesti pelaajien ja alaikäisten suojeluun. Rootz Ltd. täyttää uuden valtion perustamissopimuksen vaatimukset ja saa siten yhtenä ensimmäisistä Maltalla sijaitsevista yrityksistä lisenssin online-peliautomaattien lailliseen käyttöön Saksassa.

Tämän avulla yrityksen odotetaan tekevän Saksan pelimarkkinoille kolme turvallista ja laillista tarjousta, jotka noudattavat erityisesti tarvittavaa nuorten ja pelaajien suojelua ja täyttävät perusteellisesti kaikki tekniset vaatimukset.

Lasse Rantala, toimitusjohtaja, Rootz Oy:

”Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme täyttää uuden valtion uhkapelisopimuksen korkeat vaatimukset wildz.de, wheelzgames.de ja spinz.de ja lanseerata brändimme valtakunnallisesti syksyllä 2022.”

Rootz Ltd.:n perustivat vuonna 2018 kokeneet iGaming-asiantuntijat. Rootz Ltd. keskittyi vahvasti innovatiiviseen ja tehokkaaseen ohjelmointiin, tyylikkääseen mutta tehokkaaseen grafiikkaan ja rikkaaseen sisältöön, ja se rakensi alustan, joka tarjoaa iGamingin parhaat puolet. Perustuen filosofiaan laadusta määrän sijaan, Rootz on päättänyt lähestyä iGamingia pätevimpien ammattilaisten, huipputeknisten järjestelmien ja ohjelmoinnin kanssa sekä keskittyä vahvasti tulevaisuuden trendeihin ja haasteisiin.