PointsBetin tytäryhtiö PointsBet Canada on nimetty NHL Alumni Associationin (NHLAA) yksinoikeudeklliseksi urheiluvedonlyöntikumppaniksi Kanadassa ja sen viralliseksi kumppaniksi Yhdysvalloissa monivuotisella sopimuksella.

Heti alkava sopimus antaa PointsBet Canada NHLAA: lle ja NHL Alumnille markkinointi- ja lisenssioikeudet.

NHL Alumni Association on aina ollut listamme kärjessä, kun PointsBet tuli Kanadaan. Lauantai-illan jääkiekko on laitos rannikolta rannikolle. Mahdollisuus tehdä yhteistyötä Paul Coffeyn, Nicklas Lidstromin, Mike Vernonin ja lukemattomien muiden NHL-alumnien kanssa, jotka luistelivat näyttöjemme yli, antavat meille mahdollisuuden tarjota aito kanadalainen pelikokemus, jonka haluamme tuoda urheilufaneille.

Nic Sulsky, PointsBet Canadan kaupallinen johtaja.

PointsBetin laajentumista Kanadaan vauhditti yhden tapahtuman urheiluvedonlyönnin käynnistäminen  maassa sen jälkeen, kun lakiehdotus C-18 hyväksyttiin yksimielisesti Kanadan senaatin kautta kesäkuussa 2021.

Lakiehdotus C-18 otettiin alun perin uudelleen käyttöön Kanadan parlamentissa marraskuussa 2020.

Lanseerauksen kahden ensimmäisen kuukauden aikana Brittiläisen Kolumbian vedonlyöjät asettivat 25 miljoonaa dollaria yhden tapahtuman vetoihin.

Lokakuussa 2021 PointsBet Canadasta tuli Curling Canadan yksinomainen urheiluvedonlyöntikumppani sopimuksessa,  joka kattaa sekä vedonlyönnin että kasinopelaamisen.

Syyskuussa PointsBet Canada julkistettiin jääkiekkosivustojen Dailyfaceoff.com ja Nation Networkin viralliseksi urheiluvedonlyöntien tarjoajaksi.

Se, mikä teki kumppanuudesta PointsBet Canadan kanssa niin houkuttelevan, oli heidän arvostuksensa siitä, mikä tekee alumneistamme ainutlaatuisia. PointsBet Canada ymmärsi alusta alkaen tehtävämme NHLAA:ssa, joka on kunnioittaa menneisyyttä ja tarjota toivoa ja apua kaikille NHL-alumneille ja heidän perheilleen. Olen innoissani siitä, että he omaksuvat myös pelaajiemme juuret ja kotikaupungit ympäri maata, josta heidän NHL-unelmansa alkoivat.”

Glenn Healy, NHLAA: n toimitusjohtaja ja toimitusjohtaja.