Maailman johtava peliviihdetoimittaja varmistaa gibraltarilaisen lisenssiviranomaisen myöntämän etäpelaamisen operaattorin lisenssin (B2B), joka on yhtiön toinen uusi markkinoilletulo tässä kuussa.

29. maaliskuuta 2022Play’n GO on saanut Gibraltarin lisenssiviranomaisen myöntämän etäpelioperaattorin lisenssin (B2B), joka on sen toinen uusi markkinoilletulo niin monen kuukauden aikana.

Maailman johtavan peliviihdetoimittajan asiakkaat, joilla on B2C-lisenssi Gibraltarilta, voivat tarjota pelaajilleen maailman johtavia nimikkeitä, kuten Raging Rex 2, Reactoonz, Book of Dead, Rise of Olympus ja monet muut 1.

Sissel Weitzhandler, Play’n GO: n johtava riski- ja vaatimustenmukaisuusvastaava , sanoi: ”Olemme erittäin kiitollisia Gibraltarin lisenssiviranomaiselle tästä lisenssipalkinnosta. Gibraltar on tärkeä lainkäyttöalue strategiallemme, ja odotamme innolla yhteistyötä nykyisten ja uusien kumppaneiden kanssa oman lisenssimme kautta.”

Play’n GO: n kaupallinen johtaja Magnus Olsson sanoi: ”Kun olemme varmistaneet läheisesti toimittajalisenssimme Ontariolle viime kuussa, on jännittävää, että voimme nyt lisätä Gibraltarin lisenssin tarjontamme laajuuteen.

”Play’n GO: n kyky työskennellä operaattorien kanssa eri lainkäyttöalueilla säännellyillä markkinoilla ympäri maailmaa on vertaansa vailla, varsinkin gibraltarilaisen lisenssin lisäämisen myötä. Kun teknologiamme vahvuuden lisäksi lisätään täyden sisältövalikoimamme voima, operaattorit tunnistavat nyt todellisen arvon työskennellessäsi säännellyille markkinoille laserilla varustetun toimittajan kanssa.”

Lähde: https://www.playngo.com/news/playngo-secures-gibraltar-license