Pay N Play 2.0: Uuden sukupolven saumaton käyttäjien perehdytys

Yksi operaattoreiden suurimmista haasteista on pelaajien pitkä perehdytysprosessi: KYC-tarkastukset ovat tiukempia kuin koskaan, henkilöllisyyspetokset ovat jatkuva ongelma – jopa talletuksen tekeminen on pitkittynyt asia. Onneksi Trustly on optimoinut alkuperäisen Pay N Play -tuotteensa mullistaakseen prosessin sekä operaattoreille että pelaajille. Osallistu Pay N Play 2.0:aan, jolla on vaikuttava kolmen minuutin perehdytysaika Alankomaissa ja vielä nopeampi perehdytysaika Suomessa ja Ruotsissa.

Trustlyn pelaamisesta vastaava varatoimitusjohtaja Vasilije Lekovic  uskoo, että maksupalveluntarjoajan uusi, optimoitu tuotetarjonta ratkaisee nämä haasteet. Ja se on valloittamassa Alankomaat.

Koko toimialan laajuinen haaste: pelaajien tunnistaminen

Tyypilliset pelaajien perehdytysajat voivat olla pitkiä, koska ne tarkistavat pitkät asiakirjaluettelot, kohtuuhintaisuustarkastukset ja muut sääntelytarkastukset, jotka on suoritettava taustalla. Trustlyn mukaan tämän prosessin suorittaminen voi kestää tunteja tai jopa päiviä, ja jokainen vaihe saa pelaajat putoamaan, mikä lisää vaihtuvuutta ja maksaa operaattoreille rahaa.

Jumion tutkimus korostaa, kuinka operaattorit kamppailevat perehdytysprosessin kanssa. Se havaitsi, että 16% asiakkaista luopuu rekisteröintiprosesseista ennen valmistumista. Vaikka he pääsisivät loppuun asti, ei ole mitään takeita siitä, että he kuluttavat: 19% rekisteröinnin suorittaneista ei tehnyt talletusta.

Yhdistämällä tämä Trustlyn tutkimukseen, joka osoittaa, että 24% pelaajista keskeyttää rekisteröintiprosessin aikana ja onnistuneesti rekisteröityneistä vain joka kolmas tekee talletuksen. Tässä kohtaa Pay N Play astuu kuvaan; Ratkaisu tehostaa muuntamista poistamalla käyttäjän poistumisen riskin.

Pay N Play toimii eri tavalla kuin perinteiset perehdytysratkaisut. Sinun ei tarvitse täyttää rekisteröintilomakkeita rekisteröityessäsi. Pelaaja yksinkertaisesti napsauttaa ”pelaa nyt” ja tekee talletuksen verkkopankkitililtään Trustlyn kautta. Parasta operaattoreille on, että kaikki KYC-tarkistukset suoritetaan automaattisesti Pay N Playn kautta taustalla.

”Se ei ole vain virtaviivaistanut rekisteröintiä ja talletusta yhteen virtaan”, Lekovic selittää. ”Se on nopea ja piilottaa monimutkaisuuden käyttäjiltä. Kitka, viiveaika, tarpeettomat uudelleenohjaukset – jokainen este menettää käyttäjiä. Pay N Play on ollut niin onnistunut, koska se toimittaa nopeasti uuden käyttäjän vahvistetulle käyttäjälle, joka on valmis aloittamaan pelaamisen.”

Ja uusimman iteraationsa, Pay N Play 2.0:n, avulla Trustly voi lyhentää perehdytysajan vain kolmeen minuuttiin Alankomaissa.

KYC: n ymmärtäminen

Tätä nopeaa käyttöönottoa tukee vankka todentamiskehys. Pelaajien henkilöllisyyden tarkistaminen voi olla pitkä ja mikä vielä pahempaa, sotkuinen prosessi. Ja seuraukset operaattoreille, jotka tekevät sen väärin, voivat olla erittäin haitallisia heidän maineelleen ja taseelleen. Siksi Trustly halusi poistaa stressin operaattoreiden käsistä.

”Alankomaissa Pay N Play 2.0 yhdistää KYC-tiedot kolmesta eri lähteestä yhdeksi perehdytysvirraksi”, Lekovic selittää. ”Se kerää tietoja käyttäjän pankista, iDIN: stä, paikallisesta digitaalisesta todennuspalvelusta, ja käyttäjän puhelimella otetusta henkilöllisyystodistuksesta, jotka kaikki on virtaviivaistettu Trustlyn Pay N Play -virrassa.

”Se yhdistää avoimen pankkitoiminnan ja AIS (Account Information Service) -ominaisuuksiemme kautta saatavilla olevat tiedot muihin KYC-tietoihin eri lähteistä sekä passin/henkilöllisyystodistuksen skannauksen ja vahvistuksen, jotka integroimme osaksi Pay N Play -perehdytysprosessiamme.”

Ymmärrys siitä, mitä kukin markkina tarvitsee tuotteelta, oli ensiarvoisen tärkeää sen kehitykselle, hän jatkaa. Kun yhä useammat Euroopan markkinat, kuten Saksa ja Alankomaat, säännellään paikallisesti, operaattoreiden tarpeet muuttuvat jatkuvasti, etenkin kun on kyse käyttäjien perehdytyksestä ja todentamisesta.

Sitten tulee haaste mukauttaa se markkinoille, joilla ei ole keskitettyjä ID-tietokantoja, kuten Iso-Britannia tai Saksa.

”Eri alueilla on samanlaisia tietolähteitä [kansallisiin rekistereihin]”, hän sanoo kuitenkin. ”Se, miten Trustly kerää tarvittavat tiedot, on osittain peräisin pankilta, ja yhdistämme tämän kolmannen osapuolen palveluntarjoajan tietoihin. Pyrimme laajentamaan Pay N Play 2.0:aa näille alueille vuonna 2023.”

Alankomaat on haastava ja kilpailtu markkina-alue, mutta Trustlylle se voi toimia testitapauksena, jolla on keskeinen rooli Pay N Play 2.0:n kehittämisessä, Lekovic sanoo.

”Hyvämaineisen hollantilaisen asianajotoimiston avulla ja ymmärtämällä operaattoreiden suurimmat kipupisteet tunnistimme kaikki vaatimukset paikalliselta sääntelyviranomaiselta. Tämä auttoi meitä muokkaamaan Pay N Play -tuotteemme uutta versiota, Pay N Play 2.0:aa, jonka lanseeraamme Alankomaissa”, Lekovic kertoo.

Missä voit odottaa näkeväsi Pay N Play 2.0:n seuraavaksi?

Vaikka se on tarkoitus julkaista aluksi Alankomaissa, on suunnitteilla, että optimoitu tuote tulee Ison-Britannian markkinoille vuonna 2023 avoimen pankkitoiminnan tarjoaman laajennetun soveltamisalan ansiosta.

Ja Iso-Britannia ei ole ainoa Euroopan markkina-alue, johon Trustly tähtää, sillä Tanska on rivissä ja Pay N Play -tuotteen uudelleenkäynnistys Saksassa on asetettu vuodelle 2023, jälleen avoimen pankkitoiminnan laajan käyttöönoton ansiosta.

Se kääntää katseensa myös kauemmas. Liiketoiminta aikoo suunnata lammen yli, ja äskettäin laillistettu Ontario on kortilla sekä Yhdysvallat Trustlylle.

”Tiedämme, että perehdytys Ontariossa, jossa Trustly lanseerattiin tänä vuonna useiden operaattoreiden kanssa, on hankalaa, ja työskentelemme nyt myös Pay N Playn parissa Kanadassa”, Lekovic sanoo. ”Monet EU-toimijamme pyrkivät toistamaan menestystä Kanadassa, ja haluamme tehdä sen mahdolliseksi vuonna 2023.

”Mitä tulee Yhdysvaltoihin, uskomme, että Pay N Play mullistaa perehdytyksen näillä markkinoilla. Trustly on jo yksi johtavista maksupalveluntarjoajista, jolla on vahva osuus lompakosta markkinoilla kaikilla johtavilla operaattoreilla.

”Seuraava askel asemamme vahvistamiseksi on Pay N Playn lanseeraus, ja tutkimme vaihtoehtoja sen toteuttamiseksi mahdollisimman pian. Uskomme, että kitkattoman perehdytystuotteen tarjoaminen tekee todellisen muutoksen Yhdysvalloissa ja lisää käyttäjähankintaa.”

Onnistunut pelaajien perehdytys on avain toimintakustannusten pitämiseen alhaisina, sen varmistamiseen, että kaikki säännöt täyttyvät, ja viime kädessä pelaajien säilyttämiseen ja hankinnan sijoitetun pääoman tuottoprosenttiin. Tämän saaminen oikein on pitkä tilaus, mutta Trustlyn mullistetun Pay N Play 2.0 -tuotteen avulla raskas nosto otetaan pois käyttäjän käsistä ja tehdään yksinkertaisemmaksi, helpommaksi ja turvallisemmaksi.