ISLE OF MAN – Microgaming tarjoaa tässä kuussa tehokkaan valikoiman uusia ja eksklusiivisia nimikkeitä sekä riippumattomilta studioilta että sisältökumppaneilta.

Snowborn Games kutsuu pelaajat liittymään Viikinkijumaliin Masters of Valhallassa™  (24. maaliskuuta), lupaamalla lumoavaa pelattavuutta ja epävakaata toimintaa. Takaisin peruspeliin pelaajat voivat varoa Wild God Respinsiä, jossa jokainen jumala nousee lavalle äärimmäiseen uudelleenpyöräytykseen, joka tarjoaa jumalille sopivan voittopotentiaalin!

Pelaajat voivat sukeltaa syvälle vedenalaisiin valtakuntiin PearFiction Studiosin avulla 15 Tridentsissä™  (08. maaliskuuta). Tämä mystinen otsikko pelataan 2x rullilla, joista jokaisella on 1,024 tapaa voittaa. SwiftHits-kokoelmamekaanikko™, ilmaiskierrokset ja kolme mukaansatempaavaa peruspeliominaisuutta sisältävä 15 Tridentsiä™ varmasti säväyttävät ja innostavat kaikkia pelaajia, joiden voittopotentiaali on jopa massiivinen 10 000x.

SpinPlay Games esittelee uusimman maagisen seikkailun Amazing Link -™ sarjassaan Amazing Link™ Fatesissa, joka julkaistaan 22.3. Ei ole mitään suurempaa voimaa kuin Kohtalot kutomalla kultainen kohtalolankansa Amazing Linkin™, ilmaiskierrosten ja jättipottiominaisuuksien ympärille. Pelaajat, jotka laskeutuvat kuuteen tai useampaan hämmästyttävään symboliin, joita edustaa kaikkitietävä kohtaloportaali, pääsevät Amazing Link -™ metsään ja avaavat lumoavan voittopotentiaalin.

All41 Studiosin joukkue aloitti kuukauden Kings of Crystalsin kanssa, joka putosi 1. Pelaajat voivat odottaa häikäisevää estetiikkaa, suurta volatiliteettia, vaihtelevilla rullilla ja voittolinjoilla. Punaiset, vihreät ja siniset kiteet tarjoavat värikkäitä sirontoja, joista jokainen laukaisee oman ilmaiskierrosominaisuuden. Pelaajat voivat aktivoida jopa kolme ilmaiskierrosominaisuutta kerralla avaamalla himoitut ”King of Them All” -ilmaiskierrokset nudging wildeilla, linjakertoimilla ja jättipoteilla jopa 10 000x!

Sateenkaaren lopussa pelaajat löytävät 777 Rainbow Respinsiä™  (10. maaliskuuta) Crazy Tooth Studiosin joukkueen ansiosta. Uusimmassa RESPIN INSANITY™ -kolikkopelissä jokainen voitto pyörii uudelleen ja tavoittelee vielä suurempia palkintoja. 777 Rainbow Respins™ tarjoaa iloisia irlantilaisia sävelmiä, ystävällisiä menninkäisiä ja maagisia voittoja!

Smaragdisaarella Gameburger Studiosin joukkue tuo Lucky Lad Flynnin takaisin 14™™. HyperSpins-uudelleenpyöräytysominaisuuden™ upouuden päivityksen ansiosta pelaajat voivat odottaa mukaansatempaavampaa HyperSpins-mekaanikkoa™, joka tarjoaa nyt pelinsisäisiä panossäätöjä.

Triple Edge Studios esittelee ylpeänä Cash ’N Riches Megawaysin™  (29. maaliskuuta), nykyaikaisen, puhtaan ja mukaansatempaavan kasinoteemaisen kolikkopelin. Pelaajat ovat innoissaan jännittävästä ilmapiiristä tässä uudessa otoksessa kuuluisasta Megaways-klassikostaan™, joka sisältää ilmaiskierroksia rajoittamattomilla kertoimilla, Rolling Reels™ ja jackpot pick -peli.

The Great Albini palasi mystifioimaan fanejaan 3.3.2019  The Great Albini 2:ssa, jonka Foxium toi näytöillemme toiseen maagiseen mysteeriin, joka oli täynnä keräiltäviä rahajalokiviä, ja ilmaiskierrosominaisuuden Albini-kertoimilla ja Lily Extra Spinsillä.

Neko Gamesin vuoden 1524 Golden Questissa  (17. maaliskuuta) pelaajat liittyvät Valloittajaan, kun hän matkustaa eteläamerikkalaisen viidakon läpi tässä uudessa videobingopelissä. Kun lukemattomia lisäominaisuuksia pelataan neljällä lipulla, pelaajat etsivät haluttuja jättipotteja saadakseen mahdollisuuden voittaa jopa 5,000x!

Pyhän Patrickin päivä ei olisi täydellinen ilman teemajulkaisua, jossa on suosikki menninkäinen, kun hän palaa Lucky Leprechaun Clustersiin  (15. maaliskuuta). Tässä uudessa iteraatiossa on innovatiivinen uusi ClusterChase-mekaniikka™, joukko ominaisuuksia ja ikoninen Trail o’ Fortune -bonusominaisuus.

Real Dealer Studios on palannut Turbo Auto Roulette  (21.3.), joka on täynnä virtaviivaisia pelikierroksia, jotka on asetettu neontäytteiseen taustaan. Tämä turboahdettu rulettikokemus on räätälöity pelaajille, jotka tarvitsevat nopeutta.

GONG Gaming Technologies näkee kuukauden julkaisut viemällä pelaajat takaisin muinaiseen Egyptiin viimeisimmässä myyttisessä kolikkopelissään Book of Raider  (28. maaliskuuta), jossa on joukko ominaisuuksia, mukaan lukien ilmaiskierrokset, joissa on laajenevia symboleja ja Royal League -jättipotti.

Kumppaniverkostostaan Microgamingin on tarkoitus tuoda valikoima uusia nimikkeitä, kuten Gamevy’s Legend of Perseus  (03.3.), Warrior Ways  by Hacksaw Gaming (29.3.), Iron Dogin uusi Super Rainbow Megaways™  (09.3.) sekä Diamond Fruits  (03.3.) ja Apollo Pays  (16.3.), molemmat Big Time Gamingista!