Michiganin nettipokerin pelaajien poolit voivat pian kaksinkertaistua. Koska tänään Michigan Gaming Control Boardin (MGCB) huippuvirkamies allekirjoitti sopimuksen, jonka avulla michiganilaiset voi kilpailla Delawaren, Nevadan ja New Jerseyn pelaajia vastaan.

MGCB: n toimitusjohtaja Henry Williams sanoi ,että Michiganin nettipokerioperaattoreiden on edelleen valmisteltava alustansa ja saatava hyväksyntä toimistostaan laajennetun pelin tarjoamiseksi. Michigandilaisten mahdollisuus monen osavaltion nettipokerin pelaamiseen on kuitenkin nyt pöydällä.

Tämä tarkoittaa, että jos World Series of Poker -sovellus on valmis ajoissa, Michiganin WSOP-pelaajat voivat ehkä kilpailla ensi viikon New Jerseyn ja Nevadan rannekorutapahtumissa.

Williams sanoi tämänpäiväisessä ilmoituksessa:

”Michigan lähes kaksinkertaistaa potentiaalisen osallistujamäärän moniosaisissa pokeripeleissä.”

Michiganin nettipokerioperaattorit ovat:

  • BetMGM Poker, lisensoitu MGM Grand Detroitin  kautta
  • WSOP  Ottawan Grand Traverse Bandin ja Chippewa Indiansin  kautta
  • PokerStars  odawa-intiaanien Little Traverse Bay Bandsin  kanssa

Kun Michiganin nettipokeri alkaa

Williams allekirjoitti sopimuksen, jonka mukaan michigandilaiset voi liittyä usean osavaltion nettipokeripeleihin. Ensinnäkin nettipokerioperaattoreiden on kuitenkin noudatettava 5-sivuisia ohjeita ennen mgcb-hyväksynnän saamista tarjotakseen vaihtoehdon.

Toiminnanjohtaja korosti:

”Operaattoreilla on vielä työtä tehtävänä, ennen kuin Michiganin asukkaat voivat liittyä moniosaisiin pokeripeleihin,” MGCB: n on varmistettava, että Michiganin asukkaat ovat suojattuja, kun he pelaavat moniosaista pokeria, ja sovellamme samaa kurinalaisuutta uuden tarjouksen tarkistamiseen kuin meillä on muita Internet-pelejä.”

Nettipokerisopimuksen, jonka Williams allekirjoitti

Multi-State Internet Gaming Agreement (MSIGA) mahdollistaa valtioiden välisen nettipokerin pelaamisen. Tällä hetkellä vain WSOP käyttää tätä vaihtoehtoa kaikissa kolmessa osavaltiossa.

Usean valtion pelaajapoolit lisäävät likviditeettiä, koska verkkopokerisivustojen liikenne on lisääntynyt.

Williams kertoi Online Poker Reportille viime vuonna, että hän toivoi allekirjoittavansa sopimuksen silloin. Tämänpäiväisessä ilmoituksessa MGCB huomautti, että Michiganin lainsäätäjät ja virkamiehet ovat työskennelleet usean valtion online-pokerin ponnistelujen parissa lähes kaksi vuotta.

Sen. Curtis Hertel, D-East Lansing, sanoi tämänpäiväisessä ilmoituksessa:

”Michiganin pokerinpelaajat nauttivat enemmän vaihtoehdoista ja pelaavat todennäköisesti suuremmalla rahalla, kun he voivat kilpailla muiden osavaltioiden pelaajia vastaan. Olen iloinen, että pystyimme mahdollistamaan tämän Michiganin pokerinpelaajille.”

Hertel sponsoroi SB 991: tä, jonka hän esitteli joulukuussa 2020 muuttaakseen vuoden 2019 Internet-pelaamista koskevaa lakia ja salliakseen ”monioikeudellisen” online-pokeripelin. 

Huolimatta pitkästä tiestä, joka michiganiin saapuminen kesti, osavaltioiden välinen online-pokeripeli on pian todellisuutta Michiganissa.

Pelaaja Pat Wodack twiittasi OPR: lle:

”En ole edes Michiganista (olen NJ: stä) ja olen innoissani. Koska suuremmat  pelaajapoolit.”

Lähde : https://www.onlinepokerreport.com/65261/michigan-online-poker-players-signed-into-multi-state-pool/