Louisianan pelaajat panostivat 211,0 miljoonaa dollaria (160,4 miljoonaa puntaa/190,7 miljoonaa euroa) ensimmäisen täyden kuukauden aikana laillisen online-urheiluvedonlyönnin aikana Yhdysvaltain osavaltiossa.

Louisiana avasi säännellyt markkinansa  tammikuun 28. päivänä  sen jälkeen, kun vähittäiskaupan urheiluvedonlyönti lanseerattiin viime vuoden lokakuussa .

Penn National Gaming ja sen Barstool-urheiluvedonlyönti, Caesars, DraftKings, Rush Street Interactive ja sen BetRivers Sportsbook sekä Flutter Entertainmentin omistama FanDuel Group yhteistyössä Boyd Gamingin kanssa aloittivat urheiluvedonlyönnin verkossa avauspäivänä.

Kuluttajat panostivat yhteensä 40,5 miljoonaa dollaria säännellyn online-vedonlyönnin neljän ensimmäisen päivän aikana osavaltiossa tammikuussa.

Ensimmäisen täyden kuukauden nettiurheiluvedonlyöntitulot olivat 16,7 miljoonaa dollaria, vaikka tähän sisältyi 11,7 miljoonaa dollaria promootiovedonlyönnistä saatuja tuloja. Ilman näitä tarjouksia liikevaihto oli 2,7 miljoonaa dollaria.

Jalkapallovedonlyönti oli online-operaattoreiden tärkein tulonlähde, joka tuotti 9,8 miljoonaa dollaria, koripalloa 5,1 miljoonalla dollarilla ja parlay-vedonlyöntiä 4,4 miljoonalla dollarilla.

Vähittäisvedonlyönnissä pelaajat panostivat helmikuun aikana 27,4 miljoonaa dollaria, mikä on 44,4 % vähemmän kuin tammikuun 49,3 miljoonaa dollaria. Se  on alhaisin kuukausittainen kokonaissumma sitten viime vuoden laillistamisen.

Vähittäiskaupan liikevaihto oli 642 663 dollaria koko kuukaudelta, mikä oli 88,0 % vähemmän kuin tammikuun 5,3 miljoonaa dollaria. Se on myös toistaiseksi pienin kuukausittainen summa Louisianan säännellyillä markkinoilla.

Jakamalla vähittäismyyntitulot alas lajeittain, parlay-vedot tuottivat 647 128 dollaria ja koripallo 492 568 dollaria, mutta 696 314 dollarin tappio jalkapallon vedonlyönnissä laski kokonaislukua.

Kun verkko- ja vähittäiskauppa yhdistettiin, osavaltion kokonaiskahva oli 238,4 miljoonaa dollaria. Tulot, mukaan lukien tarjousvedot, olivat 17,3 miljoonaa dollaria, kun taas näiden tarjousten jättämisen jälkeen kokonaistulot olivat 5,6 miljoonaa dollaria.

Carnival News toimittaa päivttäin uutisia e-urheilusta, sekä viihteestä. Oheessa linkit itse kullekin aiheelle.