MGM Resorts International (NYSE: MGM) (”MGM Resorts” tai ”Yhtiö”) ilmoitti tänään, että sen kokonaan omistama tytäryhtiö LeoVegas on sopinut enemmistön hankkimisesta pelikehittäjä Push Gaming Holding Limitedista ja sen tytäryhtiöistä (”Push Gaming”) sekä perustajien johtoryhmän tulevasta toimintasitoumuksesta.

Push Gaming on alan johtava innovatiivisten ja viihdyttävien digitaalisten pelien luoja vedonlyönti- ja peliyhtiöille. Yhtiö tarjoaa yli 30 peliä, kuten Razor Shark, Wild Swarm, Big Bamboo ja Jammin’ Jars, yli 200 operaattorille maailmanlaajuisesti. Push Gaming on omaa sisältöä tarjoava yritys.

Tämä on ensimmäinen suuri investointi LeoVegasilta sen liittyessä osaksi MGM Resortsia viime vuonna. Push Gamingin omat teknologiat, immateriaalioikeudet ja kehitysosaaminen vahvistavat LeoVegasin sisältötuotantokykyä ja tukevat sen kasvusuunnitelmia laajentumisen kautta.

”Push Gamingin hankinta LeoVegasin toimesta on linjassa näkemyksemme kanssa laajentaa MGM Resortsin digitaalista pelitoimintaa kansainvälisesti ja kasvattaa kykyjämme ja tuotteitamme seuraavien vuosien aikana”, sanoo Gary Fritz, MGM Resorts International Interactiven toimitusjohtaja. ”Olemme iloisia saadessamme Push Gamingin osaksi liiketoimintaamme, sillä heillä on vahva track record pelien kehittämisessä, jotka ovat suosittuja ja kestävät alalla, sekä poikkeuksellinen johtoryhmä ja toimintatiimi.”

LeoVegasin toimitusjohtaja Gustaf Hagman lisäsi: ”Olen innoissani saadessamme Push Gamingin osaksi laajennettua perhettämme. Push Gamingin johtoryhmällä on ollut huikea matka, kasvattaen yrityksen nopeasti pienestä start-upista pelaajaksi, jolla on erinomaista omaa sisältöä ja vahva asiakaskunta. Odotamme innolla heidän jatkuvaa menestystään tulevaisuudessa.”

Push Gaming jatkaa osana LeoVegasia, ja se säilyy saman johtoryhmän alaisuudessa. Yhtiön yli 100 työntekijää jatkavat korkealaatuisten pelien kehittämistä, jotka jaetaan heidän omalla alustallaan ja etäpelipalvelimellaan.

Kauppa on sääntelyviranomaisten hyväksynnän ja tavanomaisten ehtojen alainen ja odotetaan saatavan päätökseen vuoden 2023 kolmannella neljänneksellä.

https://www.pushgaming.com/