Alankomaiden rahapeliviranomainen on myöntänyt Kindred Groupille rahapeliluvan. Lisenssi on tärkeä osa Kindredin strategiaa toimia paikallisesti lisensoiduilla markkinoilla, ja se noudattaa laajaa hakuprosessia, johon sisältyy asiaankuuluvien tarkastusten onnistunut suorittaminen. Kindredin lippulaivabrändi Unibet lanseeraa Unibet.nl-sivustonsa lähipäivinä ja pääomamarkkinapäivä järjestetään 14.9.

Kindred Group (Kindred) on saanut Alankomaiden rahapeliviranomaiselta (Kansspelautoriteit, KSA) luvan tarjota kaupallista online-rahapelitoimintaa ja vedonlyöntiä Alankomaiden etäpelaamista koskevan lain nojalla. Lisenssi antaa Kindred Groupille luvan toimia Alankomaiden markkinoilla 8.6.2022 alkaen. KSA:n hyväksyntä seuraa laajaa prosessia Kindredin 20.

Alankomaat on suuri ja tärkeä eurooppalainen markkina-alue, jolla odotamme innolla paikallisen toimiluvan käyttöä. Olemme kannattaneet paikallisia lisenssijärjestelmiä viimeisen vuosikymmenen ajan ja olemme innoissamme siitä, että äskettäin myönnetty lisenssimme Alankomaissa antaa meille mahdollisuuden syventää ja kehittää osallistumistamme Alankomaiden yhteiskuntaan sekä edistää aktiivisesti oikeudenmukaisia ja kestäviä rahapelimarkkinoita. Osana pitkän aikavälin tavoitteitamme ja strategiaamme olemme innokkaita tarjoamaan turvallisen, turvallisen ja viihdyttävän pelikokemuksen hollantilaisille asiakkaille.

Kindred Groupin toimitusjohtaja Henrik Tjärnström

Olemme täysin sitoutuneet vakiinnuttamaan Kindredin roolin vastuullisena, luotettavana ja arvokkaana uhkapelioperaattorina Alankomaiden markkinoilla lippulaivabrändimme Unibetin kautta. Yrityksemme tarkoitus ”muuttaa rahapelejä olemalla luotettava viihdelähde, joka edistää positiivisesti yhteiskuntaa” on ”Unibet Impact” -ohjelmamme ytimessä, joka on yksinomaan omistettu turvallisemman ja vastuullisemman online-rahapeliteollisuuden edistämiseen. Haluamme välittää viihdettä hollantilaiselle yhteiskunnalle ja haluamme tuoda urheilun iloa ja jännitystä kaikille.

Anne-Jaap Snijders, Kindred Groupin kaupallinen johtaja.

Kindred isännöi Lontoossa 14.9.2019 pääomamarkkinapäivää (CMD), jossa esitellään perusteellisesti konsernin pitkän aikavälin strateginen suunta ja markkinoille tulo Alankomaihin. Ylin johto esittelee strategisia alueita ja projekteja kasvun ja kannattavuuden mahdollistamiseksi paikallisesti säännellyillä markkinoilla.  

Lähde: https://www.kindredgroup.com/media/press-releases/2022/kindred-secures-gambling-licence-in-the-netherlands