Kindred Group on ilmoittanut allekirjoittaneensa uuden kolmivuotisen sopimuksen vedonlyöntitoimittaja Kambin kanssa, vaikka operaattorilla on tavoitteita muuttaa pois omatoimisesti.

Kaupan myötä Kambi jatkaa Kindredin urheiluvedonlyöntiteknologian toimittamista vuoden 2026 loppuun asti. Kambi saa 55 miljoonan euron perustulot vuosina 2024-2026.

Tänä aikana Kindred pyrkii vähentämään riippuvuuttaan entisestä tytäryhtiöstään kehittämällä omaa ratkaisua.

Kindred, jonka liikevaihto kasvoi vuoden 2021 vastaavaan ajanjaksoon verrattuna , keskittyy uudistamaan hevoskilpailujen vedonlyöntituotteensa Kindred Racing Platform (KRP) täydelliseksi talon sisäiseksi vedonlyöntiratkaisuksi.

”Kasvatessamme jalanjälkeämme Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Australiassa ja kasvattaessamme liikevaihtoamme paikallisesti säännellyiltä markkinoilta, tarkastelemme tarkasti tuotevalikoimamme rakennetta”, Kindredin toimitusjohtaja Henrik Tjärnström selittää.

”Palkittu Kindred Racing Platform -alustamme, joka on kehitetty viimeisten kahdeksan vuoden aikana, toimii jatkuvasti yli odotusten, ja se on kasvanut merkittävästi markkinoita nopeammin sen lanseerauksesta lähtien. Olemme innoissamme saadessamme ottaa tämän askeleen ja kehittää siitä täydellisen urheiluvedonlyönnin ja samalla varmistaa jatkuvan yhteistyön pitkäaikaisen ja arvostetun kumppanimme Kambin kanssa seuraavien viiden vuoden ajan.

Sukulaisperustaja, sijoitusyhtiö Veralda Groupin nykyinen omistaja, Anders Ström nosti äskettäin osuutensa Kambista 19,6 prosenttiin.

Kristian Nylén, Kambin toimitusjohtaja ja toinen perustaja, lisäsi: ”Kambilla ja Kindredillä on edelleen fantastinen suhde, ja olen iloinen, että tämä sopimus edellyttää molempien osapuolten sitoutuvan vuoteen 2026 asti.

”Kambi on ylpeä siitä, että hän on visionääristen operaattoreiden tärkein mahdollistaja säännellyillä markkinoilla kaikkialla maailmassa, ja odotamme innolla, että voimme tukea Kindrediä modulaarisella vedonlyöntiteknologiallamme ja -palveluillamme seuraavan viiden vuoden aikana.”

Carnival News toimittaa päivttäin uutisia e-urheilusta, sekä viihteestä. Oheessa linkit itse kullekin aiheelle.