Lisää saksalaisia pelejä useammille saksalaisille pelaajille

Berliiniläinen startup-yritys Hölle Games on käynnistänyt ComeOnin kanssa kumppanuuden, johon kuuluu sukutaulubrändejä, kuten kotitalouden nimi Sunmaker.

Kaikki pelit ovat pelaajien saatavilla, kuten maaginen ”Holla die Waldfee” hard rockiin ”Höllische Sieben”, sekä talli täynnä Fruit-nimikkeitä. Tämä sisältää ”Sunmaker Fruits”, hölle Gamesin sunmaker-brändille tekemän eksklusiivisen pelin.

Käyttöönotto tällaisilla saksalaisilla keskittyvillä operaattoreilla, jotka ovat tunnettuja ja kolikkopelifanien arvostamia, tarkoittaa, että Hölle Games jatkaa tehtäväänsä toimittaa huipputason sisältöä saksalaiselle yleisölle sekä laajentaa kattavuuttaan muiden MGA:n hallitsemien kasinoiden pelaajiin Euroopassa, joilla on halu puhtaaseen pelimekaniikkaan ja korkean volatiliteetin toimintaan.

Hölle Gamesin toimitusjohtajan Robert Lenzhoferin kanssa, joka keskittyy yritykseen ensisijaisesti kotimarkkinoilleen sekä Classic- että Premium-kolikkopelien sarjalla, monissa peleissä on uraauurtava ominaisuus, joka on kehitetty erityisesti Saksan uutta sääntelyjärjestelmää varten (joka tuli voimaan 1. heinäkuuta 2021).  Tämä ominaisuus, joka tunnetaan nimellä ”Bonus Spin”, tarjoaa pelaajalle lisäjännitystä ja varmistaa samalla verosäännösten noudattamisen.  ”Steinreich” (Super Gems in EN) on uusin peli, jolla on tämä ominaisuus, ja se on huipentuma aiempien julkaisujen parannuksille ja parannuksille.  Hölle Games on sittemmin tarjonnut mekaanikkoa muille studioille vapaasti käytettäväksi, ja sen tarkoituksena on yrittää yhdenmukaistaa Saksan ristiriitaisia markkinoita, ja jotkut alan suuret toimijat ovat jo ottaneet sen käyttöön.

Tietoa Hölle Gamesista

Hölle Games on uusi, itsenäinen Made in Germany -videokolikkopelistudio. Sekä MGA- että ISO 27001 -sertifioituina ne tarjoavat saksalaisia pelaajia rakastamia ”klassisia” pelejä, kuten Fruits, Bells XL ja Ring the Wild Bell, samalla kun ne tuottavat ”Premium”-sarjan kolikkopelejä, joissa on ainutlaatuisia taideteoksia ja huippuluokan pelikonsepteja, joissa on erottuvia saksalaisia tuotenimiä, jotka useimmat saksalaiset tunnistavat heti, kuten ”Holla die Waldfee”.

Lähde: https://www.hölle.games/news/holle-games-launch-with-comeon-and-co

Urheilusta ja sen seuraamisesta

Muistatko vielä Tukholman Globenin, se on nykyään Avicii Areena. Tai mitä tapahtui juuri Lahdessa, kun Red Bull juoksutapahtuma valtasi Lahden suurmäen? Nykyään tapahtumia on entistä enemmän ja valikoimat sen kun laajenevat – kiitos pitkälti aikuisten lisääntyvän vapaa-ajan ja nousseen elintason. Vai olisiko sittenkin Golf se sinun valintasi, ja sitä auttamassa ovat sitten erilaiset Golf-videot. Tässä kaikessa kehityksessä ja lisääntyneessä tarjonnassa myös vastuullisuus (sustainability) on noussut aivan uusiin otsikoihin.

Taloudenhallintaan apua ja uusia ajatuksia

Lainamarkkinat ovat myös laajentaneet palveluitaan, ja kuka tahansa meistä aikuisista voi hakea lainaa netistä yhdestä palvelusta ja saada vastauksena useamman lainatarjouksen. Toisaalta myös lukemalla voi oppia lisää historiasta, jonka kautta kuitenkin lähes kaikki nykyajankin tapahtumat ovat selitettävissä. Ja jos sitten siitä talousrahasta jää ylimääräistä, niin ainahan naisena voi sitten shoppailla vaikka uusia vaatteita. Taloudenhallinnan ajatusten mukana tulevat helposti suunnitelmiin myös kierrättäminen ja oma hiilijalanjälki, kysymyksiä, joita pitää silloin tällöin miettiä.  Taloudenasioita ajatellessa ja suunnitellessa voi vastaan tulla paljon termejä joista ei ole aiemmin kuullutkaan, kuten annuiteetti ja tasaerä. Tai voihan tilanne olla sellainenkin, että olet tilanteessa missä tarvitset apua toiselta, tai sinä olet se, joka antaa apuja arjen raha-asioiden hoitoon toisen puolesta.

Valmistaudu syksyyn ja talveen

Kun kaikki liikuntasuoritteet ovat kalenterissa, ja oma talous tsekattu kuntoon, on aika tarkistaa auto syksyn kelejä varten, onhan renkaat kunnossa? Syksyn tullessa pitää koiranomistajienkin muistaa pari tärkeätä asiaa koiran kanssa ulkoillessa metsässä. Syksyn tullessa aurinkoiset päivät alkavat hetkellisesti ainakin vähentyä ja syksyn sateet tulevat, silloin voi välillä myös oma työmotivaatio laskea, mutta onneksi voi omalla ajattelulla löytää työmotivaation uudelleen. Toisaalta taas yrittäjät voivat syksyllä miettiä uutta ilmettä oman yrityksen ilmeeseen talvikautta ajatellen, sillä on taloudellinen tilanne maailmalla mikä tahansa, elämä ja liiketoiminta jatkuu kuitenkin.